Onikişubat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek 31 Mart yerel seçimlere doğru esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Mahçiçeğin bu günkü durağı ise,İsmet Karaokur Bulvarı ve Mustafa Or Caddesi oldu Mahçiçek ziyaretlerine 66037. Sokak esnaflarını ziyaret ederek bitirdi. Mahçiçek yaptığı açıklamada,

"Cumhurbaşkanımızın istediği istikamette mümkün mertebe çalmadık kapı, girmedik ev yada dükkan bırakmamaya gayret ediyoruz. Sadece biz değil, bütün milletvekillerimiz ve belediye başkan adaylarımızla beraber 8 ekip halinde Kahramanmaraş’ın her noktasını gezmeye gayret ediyoruz. İnanıyorum ki alanda da bizim kadar gayretli olan, aktif bir şekilde çalışan başka da parti yok. İnşallah bunların karşılığını da 31 Mart’ta alacağımıza inanıyoruz. Çünkü biz, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bu memlekete hizmet için çalışan insanlarız. Kahramanmaraş’ı daha güzel, daha yaşanabilir, özellikle kendi ilçemizdeki insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği ortamlar hazırlamak, onların beğenilerine sunmak için gayret ediyoruz. Gezdiğimiz yerlerde esnaf kardeşlerimizle beraber Cumhur İttifakı’na olan ilgi Allah’a şükür fevkalade iyi düzeyde. İnşallah iyi sonuçlar alacağız diye düşünüyorum. Bugün bizlerle beraber olan mesai arkadaşlarımıza, başta Gül hanım olmak üzere bizimle beraber çalışmalara katılan arkadaşlarımıza teşekkür teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki 1 Nisan sabahı Türkiye daha güzel olacak. 

Biz siyaseti her zaman seviyeli düşündük, seviyeli yapmaya çalıştık. Zaten neler yapılıyorsa bütün bunlar kamuoyunun bilgisinde. Biz Cumhur İttifakı ile iyi yerlere yürüyoruz" ifadelerini kullandı.