Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN KÖSE; “BELEDİYEMİZ SABOTE EDİLİYOR”

Başkan Köse geldiği dönemden

Başkan Köse geldiği dönemden bu yana özellikle boş konteynerlerin yanına çöp bırakılması konusunda Vatandaşların daha duyarlı olması konusunda yardım istemiş, aksine tutumlarda art niyet aranacağını vurgulamıştı..

Başkan Köse konuyla ilgili gerekli araştırma çalışmaları başlatmış bu tür tüm benzer olayları fotoğraflayan Temizlik İşleri Müdürlüğünden brifing aldıktan sonra yaptığı açıklamada; “Bizler her daim vatandaşlarımıza ve kentimize hizmet anlayışıyla 7/24 çalışıyoruz. İhbarlar üzerine saat ve mesai mefhumu gözetmeksizin Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce bölgeye ekip gönderiyoruz. Son zamanlarda, içi boş olmasına rağmen çöp kovalarının veya konteynerlerinin yanlarına koyulan çöpler ile yapılan sabotaj hareketlerine ilave olarak tüm konteynerlerimizi devirerek neyin planlandığını bile anlayamadığımız tuhaf olaylarla karşılaşmaktayız.

Olayların dün olduğu gibi bugün de takipçisi olacağız. Safranbolululara ve Safranbolu’ya zarar veren böyle provokatif olayların son bulmasını ve hizmet derecemize değer katmayı planladığımızı tüm hemşehrilerimizin bilmesini isteriz” dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise “Ekiplerimiz tarafından fotoğraflanan bazı görselleri vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. Yapılmaya çalışılan tüm bu olumsuz hareketlere rağmen görevimizi her geçen gün daha iyi noktaya taşıyarak çalışıyoruz” denildi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO