BAŞKAN KOCATEPE TIP BAYRAMINDA HASTANEYE ZİYARETTE BULUNDU

2019-03-15 08:16:43

BAŞKAN KOCATEPE TIP BAYRAMINDA HASTANEYE ZİYARETTE BULUNDU

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Devlet Hastanesinde görevli hastane yöneticileri, doktorları ve hastane personelini ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 14 Mart Tıp Bayramında, Artvin Devlet Hastanesi yöneticilerini, doktorlarını ve hastane personellerini ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladı. Başkan Kocatepe ilk önce Artvin Devlet Hastahanesi Başhekimi Op.Dr.Seymur Salih MEHMETOĞLU’nu ziyaret ederek çiçek vererek konuşma yaptı.

Ülkemizde son 15 yılda sağlık alanında önemli gelişmelerin olduğunu ifade eden Başkan Kocatepe, sağlıklı bir hayat için en etkin rolü oynayan sağlık çalışanlarının, karşılaştıkları zorluklara göğüs gererek bu saygın ve onurlu mesleklerini büyük bir özveriyle yürüttüklerini belirtti.

Başkan Kocatepe; “Ülkemizde sağlık alanında son 15 yılda önemli gelişmeler yaşanmıştır. İnsanların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için fedakârca çalışan doktorlar, toplumumuzun inandığı, her zaman değer verdiği saygın kişilerdir. Bugün gelinen noktada deneyim ve birikimleriyle, alanındaki gelişmeleri yakından izleyerek kullanan doktorlarımız ve diğer sağlık çalışanlarımızla gurur duyuyoruz. Doktorlarımızın özverili çalışmaları ve sevgi dolu yaklaşımlarıyla geleceğe daha güvenle bakıyoruz. Bir nefes sıhhat, her birimiz için en büyük nimet ve huzur kaynağıdır.

Günümüzde ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergesinin bir kolu da sağlık hizmetlerinde ulaşılan noktadır. Hiç birimizin vazgeçemeyeceği sağlıklı bir hayatta en etkin rolü oynayan doktorlarımız ve sağlık sektörü çalışanları karşılaştıkları zorluklara göğüs gererek bu saygın ve onurlu mesleklerini büyük bir özveriyle yürütmektedirler. İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren Artvin’imizde başta olmak üzere tüm doktorlarımız ve diğer sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını saygıyla kutlarım” dedi.

Başkan Kocatepe’ye hastane ziyaretinde eşi Hacer Kocatepe, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülser Güray ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Başkan Kocatepe ve beraberindekiler tüm birimleri gezerek hastane çalışanlarının tıp bayramlarını kutlamasının ardından ziyaret son buldu.


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com