Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresine katılmak üzere Ankara’ya giden Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.

Sırasıyla Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Karabudak, Tika Balkanlar ve Doğu Avrupa Daire Başkanı Mahmut Çevik, Kırgızistan-Türkiye Fahri Başkonsolosu

Ve Başkent Platformu Genel Başkanı Dr. Mustafa Kurt, Bengütürk Televizyonu Genel Yayın Metin Özkan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başhekimi Dr. Hüseyin Aslan’ı ziyaret etti.

Son olarak Bengütürk Televizyonunda Gün Başlıyor programına katılan Başkan Memiş Kaynak, Ankara ziyaretini şöyle özetledi; “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresine katılmak üzere Ankara’ya gittik. Kongre sonrasında çok değerli abilerimizi ve dostlarımızı ziyaret etme imkanı bulduk. Kent Müzemiz başta olmak üzere Çiçekpınar Kasabasında yapmayı düşündüğümüz yatırım ve projeler konusunda karşılıklı görüşmeler yaptık. Desteklerini ve yardımlarını istedik. Bizleri en iyi şekilde ağırladılar. Hepsine ayrı, ayrı kasaba halkım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İbrahim Demirayak