BAŞKAN KAYA: 'GÜVENİNİZE LAYIK OLACAĞIM'

AK Parti Akçakiraz Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun bir katılımla açıldı. Açılışa AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, il başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN KAYA: 'GÜVENİNİZE LAYIK OLACAĞIM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılış öncesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nde belde sakinleri ile bir araya gelen Başkan Kaya 31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Akçakiraz’da en çok oyu alan parti olacaklarını söyledi. Başkan Kaya beş yıllık görev süresi içerisinde Akçakiraz’ı yeniden imar ettiklerini sözlerine ekledi.

AKÇAKİRAZ’A HİZMET BİZLER İÇİN ONURDUR

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan tüm belde sakinlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya açıklamasında şunları kaydetti: “Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duydum. 31 Mart seçimleri ülkemiz için hayati önem taşımaktadır. Ülkemizin dik duruşlu Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizleri yeniden başkan adayı olarak gösterdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın güvenine mazhar olmak adına gece gündüz demeden çalışacağız. 2014 - 2019 yılları arasında Akçakiraz’da bir çok hizmeti gerçekleştirdik. Yedi adet köprü inşaatı tamamladık. Sağlık konusunda çalışmalarımız oldu ve beldemize Aile Hekimliği kazandırdık. Bununla birlikte Akçakiraz’ın tüm cadde ve sokaklarında asfalt ve parke çalışmalarımız devam etti. Sosyal Belediyecilik anlamında elimizden gelen gayreti sürdürdük. 2019 yılı seçim sloganımız Gönül Belediyeciliğidir. Bizler belde sakinlerimizin gönlünde taht kurmak adına 31 Mart sabahına kadar durmadan, yılmadan, usanmadan çalışacağız ve Akçakiraz’da en çok oy alan 50 belediye arasında yer edineceğiz. Buradan tüm belde sakinlerimize seslenmek istiyorum, muhalefet adaylarına oy verirseniz Akçakiraz’a hizmet gelmez. Bizler iktidarımızı ve merkez belediyesini arkamıza alarak, Akçakiraz’da bir dönem daha güzel çalışmalara imza atacağız.

ŞERİFOĞULLARI: “SABAHATTİN BAŞKANIMIZ AZİMLE ÇALIŞIYOR”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ise Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’nın azimle çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, bir dönem daha belediye başkanı olduğu takdirde hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti Şerifoğulları, Sabahattin Kaya’nın güveninize mazhar olması adına kendisine gereken desteği sunacaklarını sözlerine ekledi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ: “ÇALIŞKAN BİR BAŞKANIMIZ VAR”

AK Parti Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ ise konuşmasında şunları kaydetti. Akçakiraz Belediye Başkanımız Sabahattin Kaya genç ve çalışkan yapısıyla bizlerin yüzünü güldürüyor. Başkanımız bir dönem daha Akçakiraz’da belediye başkanlığı yapacaktır. Güveninizden dolayı tüm belde sakinlerimize teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza

Akçakiraz’dan en yüksek oyu vereceğinize olan inancım tamdır.

Konuşmaların ardından AK Parti Akçakiraz Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirildi.