son haberler

Başkan Karayiğit’ten Çöp Nöbetine Destek

Yayınlanma Tarihi: 11 Şubat 2020 okunma

Başkan Karayiğit’ten Çöp Nöbetine Destek
Gündem
0

Çaybaşı’ndaki Çöp tesisi ile ilgili daha önce İstanbul’da bir araya gelerek toplantı yapan 10 STK Başkanı bu kez Çaybaşı İlçesi’ni ziyaret etti.

Ordu Dernekler Platformu Başkanı Hilmi KARAYİĞİT, İlküvez Çevre Köyleri Dernek Başkanı Şevki Bayır, İstanbul Çaybaşılılar Derneği Adına Hayati EFİL, İstanbul İkizceliler Dernek Başkanı Ali ZOMPUR, Yoğunoluklular Dernek Başkanı Sinan SEKMEN, Ünye/ Pelitliyataklılar Dernek Başkanı Erdoğan BAYRAMOĞLU, Sultanbeyli Gençlik Dernek Başkanı Eyüp KOCAKOÇ Ve Kurtboğaz & Koşçuvaz Köyleri Adına Av. Ömer Faruk EFİLOĞLU Çaybaşı’nda bulunan çöp tesisi önünde nöbet tutan vatandaşlarla bir araya gelerek yanlarında olduğunu belirttiler.

Yaylaya çöp dökülmesine karşı olan İlküvez ve Göksu Mahallesi sakinlerinin Çöp Tesisi’nde nöbetleri devam ederken başkanlar tesis önünde nöbet tutan vatandaşlarla bir araya geldi. Heyet adına bir açıklama yapan Başkan Karayiğit yaylaların çöp alanı olmamasını belirterek, “aylardır yakinen takip ettiğim memleketimizin  kanayan yarası haline gelen Vahşi Depolama Çöp Tesisi’ni yerinde inceledik. Orada bekleyen yaylasına, suyuna, doğal yaşama sahip çıkmak için albayrağın altında -15 derecede, kar, kış, yaşlı, genç, kadın, erkek demeden toplanmış vatanına devletine sevdalı bu milletin sesini duymayan siyasetçilere şunu ifade etmek istiyorum; Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz! Bu nedenle bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerektiğini bir kez daha ifade ediyorum” dedi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.