Başkan Karayiğit, 'Basının Yanındayız'

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, meclis başkanı Ali Kemal Karadenizli ve yönetim kurulu üyeleri, SED Medyayı ziyaret etti.

  • 767
Başkan Karayiğit, 'Basının Yanındayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, Gazete Zeybek ve FRT FM’i bünyesinde bulunduran SED Medyaya ziyaretler devam ediyor. SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve Genel Müdür Sıdıka Kölemen’i, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, meclis başkanı Ali Kemal Karadenizli ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e Fethiye ve Muğla’da yaptığı atılımlardan dolayı tebrik edip hayırlı olsun temennisinde bulundu. 
Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, “SED Medya’yı ziyarete biraz geç kaldık ama sağlam olsun istedik. Biz hep sizlerin, basının yanındayız. Seda Bey’in bize çok emeği vardır. AGRITECH Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı 8-11 Nisan’da Fethiye’de açılacak. 10’uncusunu da bir şölen havasında sizlerle birlikte kutlayacağız. Yeni bilgiler, teknolojiler tanıtacağız. Hatta fuarın ortasında bir konferans gibi bir şey oluşturmayı düşünüyoruz. Bunu İl Tarım ile Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Belediyesi birlikte gerçekleştireceğiz. Bizde bu sebeple birlikte hem sizi ziyaret etmiş olduk hemde hayırlı olsun dedik” dedi.
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener de, “Kenan Başkanımızda basın anlamında hep bizimle dirsek temasında olan bir odadır. Ziyarette bulundular kendilerine ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde yine fuar çalışmaları başlayacak. Bizde elimizden geldiği kadar SED Medya ve FRT olarak yanlarında olacağız. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Başkan Karayiğit, 'Basının Yanındayız'
Başkan Karayiğit, 'Basının Yanındayız'
Başkan Karayiğit, 'Basının Yanındayız'

Bakmadan Geçme