1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Karaçanta İzmir’de
Başkan Karaçanta İzmir’de

Başkan Karaçanta İzmir’de

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, il dışında birçok daire ve kuruma ziyaretlerde bulundu. Başkan Murtaza Karaçanta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

A+A-

Başkan Karaçanta’nın Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu izmir’in sosyal, kültürel ve doğal güzellikleriyle gün geçtikçe daha da gelişen bir şehir olduğunu kaydederek yerel yöneticiler olarak gerekli hassasiyeti ve görevi yerine getirdikleri belirtti. Başkan Karaçanta ise; “Kamu, kurum ve kuruluşlarıyla birlikte ortaklaşa hizmet sunmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, istişare ederek çalışmamız, hem şehrimiz, hem de halkımız adına önemli. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızda gayret gösteriyoruz. Kars’ı Hak ettiği yere getirmek için el birliği ve güç birliği ilkesiyle hareket ederek, hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz.” Dedi.

Başkan Karaçanta İzmir ESHOT Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Ölçer’i makamında ziyaret etti.

Başkan Karaçanta’nın Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Eshot Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Ölçer Bu ziyarettinden dolayı başkan karaçanta ya teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan’ı Makamında Ziyaret Etti

Başkan Karaçanta İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan’ı makamında ziyaret etti. Karaçanta’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Aydoğan, Başkan Karaçanta’ya çalışmalarında başarılar diledi.

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı makamında ziyaret etti.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı Kars Belediye Başkanı Murtaza KARAÇANTA makamında ziyaret etti. Başkan Karaçanta’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan karabağ şu ifadelere yer verdi;

Daha İyi hizmet için Güçler Birleştirilmeli

Tüm il, ilçe belediyelerinin birbirine destek olması gerektiğini belirten Hasan Karabağ en başta yaşanan, araç , iş makinası ve personel sıkıntısının bütün il ve ilçe belediyelerinin koordineli olarak çalışmasıyla aşılabileceğini söyledi. Ayrıca Başkan Karabağ bütün belediyelerin sorunlarını benzer olduğunu bunların sık sık toplantı yapılarak görüşülerek giderilebileceğini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.