Başkan İstanbul’da Hemşerileriyle Buluştu

Belediye Başkanı Cemal Akın, İstanbul Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ni (İst-Bar-Der) ziyaret etti.

İlgili Foto Galeriye Git

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Kültür Evi temel atma töreni için gittiği İstanbul’da İstanbul Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada'nın da katıldığı ziyarette Başkan Akın, Dernek Yöneticisi Av. Ahmet Yaşar Çelik'e plaket takdim etti. 

Karşılıklı fikir alış verişi şeklinde süren ziyarette Başkan Cemal Akın, Dernek Yöneticisi Av. Ahmet Yaşar Çelik'den dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın;” Bartın Kültür Evi temel atma töreninin ardından, İstanbul Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'nde dostlarımızla bir araya geldik. Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada'nın da katıldığı programda Dernek Yöneticisi Av. Ahmet Yaşar Çelik ile dernek çalışmaları hakkında sohbet ettik. Misafirperverliklerinden ötürü İstanbul Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği üyelerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
İst-Bar-Der
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.