banner94

BAŞKAN İLE YÜZ YÜZE

Kızılcahamam TV YouTube Kanalı’nda yepyeni bir program daha başlıyor.

BAŞKAN İLE YÜZ YÜZE

Kızılcahamam TV YouTube Kanalı’nda yepyeni bir program daha başlıyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
26 Eylül 2020 Cumartesi 11:48
475 Okunma
BAŞKAN İLE YÜZ YÜZE

Kızılcahamam TV YouTube Kanalı’nda yepyeni bir program daha başlıyor.

Nizamettin Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu programda Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın konuğu olacak. Vatandaşlarımız “Başkan’la Yüz Yüze” programında Belediye Başkanı Süleyman Acar’a Kızılcahamam ile ilgili sorunları, beklentilerini ve önerilerini iletecek, sorularını soracak ve çalışmalar ile ilgili istişare edecek. “Başkan’la Yüz Yüze” bu cumartesi ve her cumartesi saat 20:00'de Kızılcahamam TV YouTube Kanalı’nda yayınlanacak.

Kızılcahamam Tv’ye www.youtube.com/KızılcahamamTV linkine tıklayarak abone olabilir ve programları izleyebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Narınaysan esintiler 2020-09-28 00:25:34

Sayın başkan kaldırımsız k.hamam yapilan insaatlarkaldirim bırakmamış önlem alınmamış vatandaşlar cocuklar yaslilar engelliler yolun ortasından korkudan taş moloz düşecek diye koşarak araçlarda süratli geçiyor araca düşen taş molozlar araclara zarar veriyor şoför söylediğinde bir dayak yemediği kalıyor uymamak için sinemeye çekip gidiyor insanlar çocuklar kosarak geçiyor birde deli imam caddesi ve diğer sokak caddelerde okul karşısındaki sokak cad. Boncuklu bina karşısı y yapılan yeni inşaatlar hiç kaldırım bırakmamış inşaatları denetleyen yokmu acilen insaatlarda koruyucu önlem alınmalı işçilere baret giydirilmesi file ile giydirilmeli kaldırım bırakılmalı imar

banner89

banner83

banner26