DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Başkan Hürriyet’ten İzmitliler’e Davet Var

Son Güncelleme :

02 Haziran 2019 - 13:53

/ kez okundu.
Başkan Hürriyet’ten İzmitliler’e Davet Var

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde İzmit Belediyesi önünde kentle bayramlaşacak.

İzmit Belediyesi Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 4 Haziran Salı günü saat 11.00’de belediye önünde kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, esnaflar ve halkla bir araya gelerek bayramlaşacak.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bayramın 1. Gününde İzmit Belediyesi önünde kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcileri, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve esnaflarımızla bir araya gelerek, bayramlaşacağız. Tüm halkımızı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz; kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız Ramazan Bayramında İzmit Belediyesi önünde gerçekleştireceğimiz bayramlaşma programına davet ediyoruz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.