Eğitim camiası ve öğrencilerle çeşitli törenlerde bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Eğitimcilerimizle, öğrencilerimizle ve velilerimizle bizler kocaman bir aileyiz. Gençlerimizle birlikte geleceğe yürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

EĞİTİME ÖNEM

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle düzenlenen bir dizi programlara katıldı. Cumhuriyet İlkokulu öğrencileriyle Bayraktepe’de bir araya gelen Babaoğlu, Hendek İmam Hatip Ortaokulu, Ziya Gökalp Ortaokulu ve Çağdaş İmge Özel Anadolu Lisesinin mezuniyet törenlerine katılarak ailelerin sevincine ortak oldu. Mezun olan ve YKS sınavına giren öğrencilere başarılar dileyen Başkan Babaoğlu, “Hiçbir şey sizlerden değerli değil. Yeni bir yola çıkıyorsunuz. Hayallerini kurduğunuz üniversiteyi kazanacağınıza inanıyorum. Her zaman yanınızda yer alacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

TATİL MESAJI

Karne alan öğrencilere ise güzel bir tatil dönemi geçirmelerini dileyen Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu, “Bol bol kitap okuyup, eğlenmenizi, oyunlar oynayarak keyifli bir tatil geçirmenizi diliyorum. Bu vesileyle büyük bir fedakârlık örneği sergileyen öğretmenlerimize de bir kez daha teşekkür ediyoruz. Öğretmenlerimizin hakkı ödenmez” dedi.  Hayatın sınavlardan ve karneden ibaret olmadığını sözlerine ekleyen Başkan Babaoğlu, “Eğitimcilerimizle, öğrenci ve velilerimizle bizler kocaman bir aileyiz. Evlatlarımızın geleceği için her birimize büyük görevler düşüyor. Gençlerimizle birlikte geleceğe yürüyoruz” dedi.


ETKİNLİKLER

Başkan Babaoğlu sözlerini şöyle tamamladı; “Hendek’te çocuklarımızın yüzü gülsün diye ilk kez 23 Nisan’da Çocuk Şenliği düzenledik. Bu bir başlangıçtı. Hendek’te bu yaz sportif ve kültürel alanda birçok alanda etkinliklerimiz olacak. Hemşerilerimizin bu manada tüm beklentilerini dikkate alıyor, planlamalarımızı ona göre yapıyoruz”