DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

BAŞKAN HAKLI BEYLER, HERİF OLAN SÖZÜNDE DURUR

Tuzla Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantıların Üçüncüsü Meclis Başkanı Murat Kant Başkanlığında Toplandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın da Katıldığı Meclis Toplantısında Gündemdeki Konular Konuşularak 3 Şubatta Toplanmak Üzere Ocak Ayı Toplantıları Sona Erdi.

Gündemdeki Konulara ve Başkanlık Makamına Havale Edilen Konulara Cevap Veren Başkan Yazıcı Burada Her Şeyi Başkanlık Makamına Yollayabilirsiniz Ama Bizim İle Sizin Arasında Bir Set Yok Halkımızla Aramızda Hiçbir Engel Olmadığını İfade Ederken Sosyal Medya Hesaplarıma Sizin Burada Havale Ederek Gündemi Meşgul Ettiğiniz Konular Bana Sosyal Medya Hesaplarımdan Geliyor Sözlerimin Başından Dediğim Gibi Halkımın Sorunlarını Hemen Çözüme Kavuşturmak İstiyoruz Telefonla Yada Sosyal Medya Hesaplarından Ulaştırılan Talepleri de Hemen Çözüme Kavuşturuyoruz. Sizlerde Beni Arayabilirsiniz Meclisi Daha İyi İşlerde Kullanmak Gerekir Dedi.   

Geçtiğimiz Günlerde İBB Başkanı İmamoğlunun Tuzla Belediyesine Yaptığı Ziyarette İfade Ettiği Konuşmayı Tekrarlayan Başkan Yazıcı Anadolu’da Bir Söz Var Herif Olan Sözünde Durur. Ben Yıllarca İdo İskelesiyle Alakalı Olarak Söyledim Yolcu Olmadığı İçin İDO Kapattı. Kebapçının Ruhsatının da Tuzla Belediyesiyle Alakası Yok Buna Rağmen İki Kere Yıktım Şimdi İBB ‘de Olan Bu Yer Kaldırılsın İDO İskelesi Faaliyete Geçsin Görelim Yok Başaramazsanız da İki Seçimde Birçok Toplantıda Karşıma Çıkan Bu Konuyu Defalarca İfade Etmek Zorunda Kaldım Siyasi Olarak Hesabını Verdim Şov Yapmak İçin Mahkemeye Verdiniz Mahkemede de Hesabını Verdim Rakip Adayı Olarak Karşıma Çıkan Başkan Adayınız Heryerde Karşıma Çıkan Bu Uydurmasıyla Seçimlerde Uğraşmak Cevap Vermek Zorunda Kaldım O Zaman Çıkıp Tuzla Halkından Özür Dileyin. Biz Bekliyoruz Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

‘SANDIKTAKİ TÜRKÜLER’ NEŞE BAKAY VE ARKADAŞLARIYLA HAYAT BULDU

HIZLI YORUM YAP