Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Şehit Kütüphaneleri Topluluğu tarafından Afşin Altaş Ortaokuluna kazandırılan Şehit J. UZM. ÇVŞ. Mesut Polat Kütüphanesine kitap desteğinde bulundu.

Altaş Mahallesinden olup 2016 yılında Hakkâri’de şehit düşen Şehit J. UZM. ÇVŞ. Mesut Polat’ın adı, Afşin Altaş Ortaokulu’ndaki kütüphaneye verildi.

Altaş Ortaokulu Şehit J. UZM. ÇVŞ. Mesut Polat Kütüphanesini ziyaret eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, belediye tarafından alımı gerçekleştirilen kitapları kütüphane yetkililerine teslim etti.

Güven, “Şehit Kütüphaneleri Topluluğu tarafından Afşin Altaş Ortaokuluna Şehit J. UZM. ÇVŞ. Mesut Polat Kütüphanesi açıldı. Eğitim yuvalarına desteğimiz devam ediyor. Bunun bir örneğini de bugün kütüphanemize hediye ettiğimiz farklı türden kitaplar ile devam ettiriyoruz. 7'den 70'e her kesimin rahatlıkla ulaşabileceği kitapları bugün kütüphane yetkililerine teslim ettik. Bu bizim için bir başlangıç değil, ilk günden itibaren belediye olarak hassas olduğumuz bir anlayışın devamıdır. Biliyoruz ki, bilgiye ulaşmanın en kolay yolu kitaptır, bizde bu ölçüde elimizden geldiğince öğrencileri kitaplarla buluşturmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kitap desteğinden dolayı Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e teşekkür eden Altaş Ortaokulu Müdürü Ahmet Şafak, “Bugün Afşin Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Güven, Şehit J. UZM. ÇVŞ. Mesut Polat Kütüphanemize kitap desteğinde bulundu. Yaptıkları bu anlamlı bağış için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kitapların tesliminin ardından Güven, Afşin Altaş Ortaokulunda bulunan öğrenciler ile sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi