GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAŞKAN GÜREL MÜDÜRLERİN AMİRİ Mİ?

BAŞKAN GÜREL MÜDÜRLERİN AMİRİ Mİ?

Tarih 17 Mart 2017, 23:54 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL ANALİZ HABER- Giresun Özei İdare müdürlerinin amiri Vali Hasan Karahan mı AKP’li İl Genel Meclis Başkanı Abdullah Mürşit Gürel mi?
Nedir bu böyle?
Eski köye yeni adet geldi de bizim mi haberimiz yok?
Yasa mı değişti acaba?
Değilse.
Soralım.
Bu nedir?
Görev ve yetki aşımı mı, nezaket mi?
Yorum sizin.


Yasa gereği Giresun İl Özel idaresi’nin en üst amiri Giresun Valisi Hasan Karahan olmasına rağmen dahası personelin de vali tarafından atandığı bilinirken AKP’li İl Genel Meclis Başkanı Abdullah Mürşit Gürel’in birim müdürlerini toplaması kafaları karıştırdı.

Gürel’in bu toplantıyı ‘stratejik plân ile yatırım ve çalışma programlarını, il özel idaresi faaliyetlerini ve personelinin performans ölçütlerini görüşmek ve karara bağlamak’ amacıyla nezaketen mi yoksa amir sıfatıyla mı yaptığı tartışma konusu oldu.

İl Genel Meclis Başkanı Abdullah Mürşit Gürel, İl Özel İdaresinde görev yapan birim müdürleriyle İl Genel Meclisi Başkanlığı binasında düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Genel Sekreter Hüseyin Taşkın ve Genel Sekreter yardımcıları da katıldı.

KAHVALTI BAHANE SÖZDE AMİRLİK (!) ŞAHANE Mİ?

Meclis Başkanı Gürel’in birim müdürlerini sanki kendi atamış gibi kahvaltı bahanesiyle toplaması görev ve yetki konusunu gündeme getirdi. Ki, yasaya göre birim müdürleri ve genel sekreter ile yardımcıları Vali Karahan'ın emrinde çalışır, meclis başkanının değil.


Bu haber 1924 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyenin toplam borcunu açıkladı.

BİZ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ

BİZ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında konuşan Giresun Belediye Başka...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi