son haberler

Başkan Güler, İki Caddede Devam Eden Çalışmaları Yerinde İnceledi

Yayınlanma Tarihi: 30 Mayıs 2020 okunma

Başkan Güler, İki Caddede Devam Eden Çalışmaları Yerinde İnceledi
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde bulunan iki caddede alt yapı yenileme ve sıcak asfalt çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her yağmur sonrası su baskınlarına sebebiyet vererek bölge esnafını ve vatandaşları zor duruma düşüren 20 Temmuz ve Cengiz Topel Caddelerinde devam eden alt yapı yenileme ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Güler, “Ünye’nin merkezi konumunda bulunan bu iki caddemizde yapılan çalışmalar sonucunda burası çağdaş bir yer haline gelecek” dedi.

“Burası Çağdaş Bir Yer Haline Gelecek”

Ordu’nun adeta şantiyeye çevrildiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bu iki caddemiz her yağmur yağdığında su baskınlarına maruz kalan bir yerdi. Bu sorunu çözüme kavuşturmak amacıyla alt yapı sil baştan yenileyerek sıcak asfalt çalışması başlattık. Burası yaklaşık 1 kilometrelik Ünye’nin merkezi konumunda bulunan bir yer. Burada yaptığımız çalışmalarla caddelerimizi çağdaş bir alt yapıya ve sıcak asfalta kavuşturacağız. İlimiz genelinde ekiplerimiz 272 ayrı noktada çalışmalarına devam ediyor. Ordu’yu adeta şantiye haline getirdik. Salgın sürecini fırsat bilerek gece gündüz çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.