Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İşte yeni yapılacak Darıca sağlık kompleksi!

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek, Kocaeli’ne 65 milyon TL değerinde yeni sağlık yatırımı yapılması için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile anlaştıklarını açıkladı. Sağlık yatırımları kapsamında Darıca’ya da sağlık kompleksi yapılacak.

İşte yeni yapılacak Darıca sağlık kompleksi!
28 Kasım 2019 - 09:49
 AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek’ten müjdeli haberler devam ediyor. Zeybek, geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı ile yaptığı görüşmenin ardından ilimizdeki Adliyelerde görevlendirilmek üzere ek personel atanacağını duyurmuştu. Zeybek, sağlık alanında ilimize yapılacak yatırımlar hakkında da önemli bilgiler paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmelerin ardından Kocaeli’ye yaklaşık 65 milyon TL değerinde yatırım müjdesi verdi. Bu konuda uygulama projeleri, ihale ve dosyaları, arazi ile ilgili tahsis ve imar çalışmalarının bittiğini belirten Zeybek şunları söyledi:
 
“SAĞLIKTA REFORM YAPTIK”
“AK Parti iktidarı döneminde Kocaeli başta olmak üzere Türkiye genelinde sağlık alanında reform niteliğinde işler yapıldı. Bugün geldiğimiz noktayı 17 yıl öncesiyle kıyaslamak mümkün değil. Hastane masraflarını ödeyemediği için hastaların rehin kaldığı, ilaç bulamadığı Türkiye’den, otelleri aratmayan tek odalı hastanelere, kendi ilacını üretebilen bir sağlık sektörüne geçiş yaşandı. Sıra almak için gece yarısı kuyruğa girilirken bugün oturduğumuz yerden bir telefonla randevu alabiliyoruz. Dünyanın birçok yerinden sağlık hizmeti almak için insanlar ülkemize geliyor”
 
“DAHA DA İYİ OLACAĞIZ”
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığa verdiği değerin bilincinde olarak çalışmalarımız hükümetimiz tarafından devam ediyor. Sağlık alanında yapılan çalışmalardan vatandaşlarımız son derece memnun. Sağlık Bakanlığımız yeni yatırımlarla bu memnuniyeti daha da ileri götürmeyi amaçlıyor. Birinci Basamak Sağlık Kompleksleri ve ilave hizmet binaları bunlar arasında yer alıyor. Kocaeli özelinde yaptığımız görüşmelerde bu yatırımlardan önemli bir bütçenin ilimize ayrılmasını sağladık. Toplam 65 milyon TL’lik bütçe hesaba yattı. Her şeyin en güzelini hak eden Kocaeli’mize hayırlı olsun”.

 
AK Parti Kocaeli Milletvekili  Av. Emine Zeybek, Kocaeli’ne 65 milyon TL değerinde yeni sağlık yatırımı yapılması için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile anlaştıklarını açıkladı. 
 
YAPILACAK YATIRIMLAR
 
1-) Karamürsel Devlet Hastanesi Ek Bina (Diyaliz Ünitesi, Sterilizasyon,14 Poliklinik, 7 Yataklı Yoğun Bakım Ünitesi, Yataklı Servis ve İdari Birimler)
 
2-) Körfez 1.Basamak Sağlık Kompleksi (TSM+SHM+Hacı Osman ASM+112 ASHİ)
 
3-) Darıca 1.Basamak Sağlık Kompleksi (İSM+SHM+Bayramoğlu ASM)
 
4-) Kartepe TRSM
 
5-) Başiskele Barbaros Altınkent ASM
 
6-) Gebze Şehit Mehmet Kartal ASM