Başkan Gamze ve Hamza'nın Nikahını Kıydı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın vatandaşların özel gün etkinliklerine katılarak en mutlu günlerinde yanında olmaya devam ediyor.

İlgili Foto Galeriye Git

Belediye Başkanı Cemal Akın, Köker ve Murat ailelerinin evlatları Gamze ve Hamza’nın nikâh akitlerini gerçekleştirdi. Nikahın ardından çifti tebrik eden Başkan Cemal Akın, çifte tek taş yüzük simgeli şilt armağan etti. Ayrıca Başkan Akın, Serkan ve Melisa Akın çiftinin evladı 5 yaşına giren Kuzey Alp’in doğum günü kutlama programına katıldı.

Doğum günlerinde vatandaşların sevincine ortak olarak hatıra fotoğrafları çektiren Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili açıklamasında hayata dair her konuda vatandaşların yanında olarak ihtiyaç duydukları noktada gerekli desteği vermekten dolayı büyük sevinç duyduklarını söyledi. "Bu gün doğum günü etkinliklerine katıldığımız Serkan ve Melisa Akın çiftinin evladı Kuzey Alp’e sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir ömür diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
etoo 5 yıl önce

baskan zorlama bu secim gidiyorsun...