Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN FATİH TOSYALI İFTAR’DA YETİM ÇOCUKLAR İLE BULUŞTU

BAŞKAN FATİH TOSYALI İFTAR’DA YETİM ÇOCUKLAR İLE BULUŞTU

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,Ramazan ayı boyunca toplumun farklı kesimleri ile iftar programında buluştuklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı , beediye yemekhanesinde düzenlenen iftar programında yetim çocuklar ile bir araya geldi.

Düzenlenen iftar sofrasına Hatay İHH yöneticileri,belediye başkan yardımcıları yetim çocuklar katıldı.

YETİM VE ÖKSÜZLERİN YANINDAYIZ

Okunan kuranı kerim ve yapılan duanın ardından açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Ramazan Bayramı öncesinde sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisini daha burada gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yetim ve öksüzlere sahip çıkmak, onların Ramazan sevincine ortak olmak amacı ile böyle bir iftar programı düzenledi. Ramazan Ayı’nda her kesimle kucaklaşarak, birlikte iftar yaparak paylaşmanın hazzını ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Belediye olarak imkânlar ölçüsünde her zaman yetim ve öksüzlere destek olmaya devam edeceklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Yetimlerle yan yana gelebilmek, onların başını okşayabilmek, onlara sevgi ve merhametle bakabilmek, şefkatle bakabilmek, hemhal olabilmek, bir olabilmek beraber olabilmek çok önemliydi. Böyle bir organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Tosyalı,yetimlerle yakından ilgilenerek onların istek ve taleplerini dinledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER