1. HABERLER

  2. Başkan Fatih Duruay Ramazan Bayramı mesajı yayınladı
Başkan Fatih Duruay Ramazan Bayramı mesajı yayınladı

Başkan Fatih Duruay Ramazan Bayramı mesajı yayınladı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir yazılı mesaj yayınladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanı Duruay, bayram mesajında Gölbaşılı vatandaşların bayramını en içten dileklerle kutladı. 

Belediye Başkanı Duruay, "Bayramlar, dini ve milli duygularımızın perçinlendiği günlerdir. Dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu ulvi günlerdir. Bayramlar, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir.

Yüce Allah’a olan kulluk şuurunun derinden hissedildiği, milli birlik ve beraberliğimizin zirveye çıktığı Ramazan ayını geride bırakarak bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bu mübarek günler bizi birbirimize bağlayan, kucaklaşmaya vesile olan müstesna bir zamana işaret eder. Küçüklere sevgiyle yaklaşıldığı, büyüklerin hürmetle anıldığı ve ziyaret edildiği bu günlerin millet hayatında eşsiz bir yeri bulunuyor.

Bir feyiz, rahmet, mağfiret, bolluk ve bereket mevsimi olan bu mübarek günlerin Gölbaşımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Kıymetli Gölbaşılı hemşerilerimizle birlikte yeni bir Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.Bu düşüncelerle İslam aleminin ve Gölbaşılı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını kutluyor, İslam aleminde, gönül coğrafyamızda akan kan ve gözyaşlarının dinmesini, insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum." 

Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.