Başkan Eyüpoğlu'ndan Kandil Mesajı

Başkan Eyüpoğlu'ndan Kandil Mesajı

Başkan Eyüpoğlu'ndan Kandil Mesajı

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Mustafa Hikmet Eyüpoğlu mesajında; “Âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) dünyayı şereflendirdiği geceyi hep birlikte idrak etmenin manevi hazzını yaşıyoruz. Mübarek Mevlit Kandili’nin başta Akçaabat ımıza, ülkemize, milletimize, Müslüman âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu mübarek gecenin hürmetine bin yıllık kardeşliğin ülkemizde sarsılmadan artarak devam etmesini diliyorum. Şanlı ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu kutlu vatanı, aynı ruh ve heyecanla daima ileriye taşımak için sınır ötesinde ve yurt içinde canla başla mücadele eden kahraman ordumuza, devletimize ve dualarını üzerlerinden eksik etmeyen yüce Türk Milleti’ne muvaffakiyetler diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Akçaabatlı hemşerilerimin, mensubu olmaktan onur duyduğum Akçaabat çiftçilerimizin ve Büyük Türk Milleti’nin, Müslüman âleminin mübarek Mevlit Kandilini tebrik ediyor, selam saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler