18-Nisan-2024 16:19:43

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
Başkan esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Başkan esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yüz yüze esnaflarla konuşan ve esnafın çayını içerek sorun ve taleplerini dinleyen Allar, böylece taleplerle ilgili yapılacak çalışmaları birebir anlatma fırsatı buluyor.

Bu hafta Eski Sanayi Çarşısı Esnaflarını çat kapı ziyaret eden Allar, buradaki esnaflarla sohbet ederek, gelen talepleri ile ilgili bilgilendirme yaptı. Allar ayrıca bu talepleri not ettirerek, Belediyedeki birimlerine sorunların giderilmesi konusunda talimat verdi.

Eski Sanayi Çarşısı Esnafları, Belediye Başkanının kendilerini ziyaret etmesinin önemli olduğunu dile getirerek, çok az sayıda Belediye Başkanının bu tutumda olduğunu ve Allar başkanın bu tutumunu takdirle karşıladıklarını dile getirdiler.

1 Yorumlar
ESNAF BİTİK

Esna-f kepenk kapatıyor Gerede dükkan kiraları uçtu, ev kiraları tavan yaptı. Bağkur ödeyemiyoruz göç var insan kalmadı fareler çoğaldı insanlar azaldı, daha 2 ay önce 2 yakın arkadaşım koca ükkanı kapattı Gebze ye gitti, iş yok aş yok. taşındılar esnaf kan ağlıyor çözüm çözüm ziyaretler sadece çay içmekle kalmasın icraat lazım gerek. bu arada bu sayfalara neden yorum yapılmıyor demek ki herkes halinden memnun yada korkuyorlar bize bir şey yaparlar diye.

Cevap bırakın