Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, spor alanında yatırımlarının devam ettiğini belirtti.

Başkan Erkoç, gençlerin daha sağlıklı yetişmeleri açısından sporun önemli olduğuna dikkat çekerek: “Gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimlerinin önemli olduğu kadar bedenlerinin eğitimlerinin de önemli olduğunu düşünüyoruz. Buradan hareketle de ilimiz genelinde spor salonlarının yanı sıra halı sahalar yaparak gençlerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizin spora yönelmeleri adına hizmetlerimize aralıksız olarak devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilimiz genelinde halı saha ve spor alanları hizmetlerimiz devam ediyor” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar Doğukent, Genç Osman, Kanuni, Karaziyaret Mahallelerine yaptığı halı sahaların yanı sıra Pazarcık İlçesi Ufacıklı Mahallesi ve Kadriye Kanbur İlköğretim Okulu’na birer halı saha yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince şu anda ise Nurhak ilçesi Kullar ve Tatlar Mahallelerine 2 adet, Onikişubat ilçesi Gayberli ve Malik Ejder Mahallelerine 4 adet ve Dulkadiroğlu ilçesi Dereli Mahallesine 1 adet olmak üzere toplam 7 adet halı saha yapım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi