Başkan Erdoğdu, köy ziyaretlerine devam ediyor

Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, köy ziyaretlerine devam ediyor. 

Başkan Erdoğdu, köy ziyaretlerine devam ediyor

Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, köy ziyaretlerine devam ediyor. 

Köy ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı Hasköy, Boyluca, Karamustafa köylerini ziyaret eden Başkan Erdoğdu, daha sonra Torul İlçesine bağlı Gülaçar Köyünü ziyaret ederek önceki gün trafik kazası geçiren Gülaçar köyü muhtarı Murat Aydın’ı evinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretleri esnasında köy muhtarlarından köylerin genel ve acil ihtiyaçları hakkında bilgi alan Erdoğdu, yapılması planlanan yatırımlar hakkında köy muhtarlarıyla görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğdu, ziyaretlerinin amacının sorunları yerinde görüp ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek olduğunu söyledi.

İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak köylerin yol, içme suyu, kanalizasyon ve sulama gibi acil olan ihtiyaçlarını gidermek için çalışacaklarını vurgulayan Erdoğdu, “Tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla köyleri tek tek dolaşarak vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın sorunlarını dinleyip gerekli notlarımızı alıyoruz. Sorunları yerinde görerek çözüm üretmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız tarafından bizlere verilen görev ve sorumluluğun bilincinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Köylerin acil olan ihtiyaçlarını en kısa zamanda çözüme kavuşturacakları dile getiren Erdoğdu, şunları kaydetti: “Köylerimizin ihtiyaçlarını önem ve öncelik sırasına göre sıralayıp, çalışmalarımıza da buna göre yapacağız. İl Özel İdaremizle koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Valimizle, Milletvekillerimizle, İl genel meclis üyelerimizle ve İl Özel İdaremizle birlikte köylerimizde insanımızın hayatını kolaylaştıracak en iyi hizmeti sumak için çalışacağız.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER