logo

Başkan Erdoğan Çubuk’ta

Başkan Erdoğan Çubuk’ta

Tarihinde ilk defa bir başkana ev sahipliği yapan Çubuk’ta Başkan Recep Tayyip Erdoğan büyük coşku ve sevinçle karşılandı.
Başkan Erdoğan, akşam saatlerinde Atatürk Parkını dolduran binlerce kalabalığa ve Türkiye’ye seslendi.
Çubuk’a yapılan projeleri de sıralayan Başkan Erdoğan Çubuk mitinginde açıklamalarda bulundu.
Erdoğan, “Bir daha kur, faiz ve enflasyon şer üçgenine sıkıştırılmasına izin vermeyecek güçlü bir ekonomik yapı kurmakta kararlıyız.” dedi.
Erdoğan: “Derslik başına düşen öğrenci sayısını orta öğretimde 30’dan 22’ye düşürdük. Bizim referansımız bugüne kadar laf üretenlerden farklı olarak yaptığımız yatırımlardır. Geçtiğimiz yıl 45 bin kişinin ziyaret ettiği Karagöl’ü koruma altına aldık. Çiftçilerimizin yaşadıkları sıkıntıları yakından biliyorum. Türk ekonomisine yönelik saldırıdan en çok mağdur olan üreticiler. Mansur Yavaş gibi birisini getirdi Ankara’ya büyükşehir belediye başkan adayı yaptı. Mansur Yavaş’ın Kılıçdaroğlu’ndan bir farklı olabilir mi? Biz inşa etmek için yola çıktık, onlar yıkmak için karşımıza çıktılar. Size bu topraklarda mama yok. Defolun Kürdistan’a gidin. Benim Kürt kardeşlerimin oyları kendi iradelerindedir, nereye isterlerse oraya kullanırlar. Bir daha kur, faiz ve enflasyon şer üçgenine sıkıştırılmasına izin vermeyecek güçlü bir ekonomik yapı kurmakta kararlıyız.
“Şimdi bu adamın Avustralyalı senatörden ne farkı var? O da aynı, bu da aynı. Ne diyor? ‘İslam dünyasından kaynaklanan terör’ diyor. Kim bu? Bay Kemal. Yüzde 99’u Müslüman olan Türkiye’de bir siyasi partinin başındaki bu Bay Kemal ne demek istiyor? ya sen önce bir defa aynaya bak. Sen nesin? Kimsin? Yani Müslümanlar’ın karşısına geldiğin zaman bu ülkede, bukalemun gibi değişeceksin ama kalkıp böyle bir şey olduğu zaman da faturayı nereye keseceksin? Müslümanlar’a keseceksin. Ya bunu biz Batılıların ağzından duyuyoruz da sana ne oluyor Bay Kemal? Şimdi tencere kapak meselesi. İşte buyurun bu da Mansur Yavaş gibi birisini getirdi Ankara’ya, başkentimize büyükşehir belediye başkan adayı yaptı. Onun bundan bir farkı olabilir mi? Bu da adeta sahte senetlerle milletimizi aldatmaya kalkıyor. Benim Çubuklu kardeşim buna kanar mı? Gereken dersi bunlara en güzel şekilde pazar günü verir mi? Ama sadece Çubukla kalmayacağız. Nerede Çubuklu varsa telefonlarımızla arayacağız. Onları da uyaracağız. Niye? Çünkü Bay Kemal’in kılavuzu karga. Kılavuzu karga olanlarla biz yola gitmeyiz. Buna dikkat edeceğiz. Çubuk’ta bir aile yaşam merkezi yapacağız. Okullarımızı ve mahallelerimizi futbol ve voleybol sahaları ile dolduracağız. 31 Mart çok önemli. Türkiye’nin seçimlerden istikrar ve güven ortamını destekleyecek bir sonuç ile çıkması lazım. Ülkemizi tökezletmek için el ovuşturanlar var, onların değirmenine gönüllü olarak su taşıyan birtakım siyasetçiler var. Bay Kemal 31 Mart’ı bekliyor. YPG’den bize zarar gelir mi diyor. Sende nasıl bir akıl var ya. Yeni Zelanda’daki saldırıyla ilgili bu adam ne dedi? Çıkmış pazar günü intikam diyenler var. Adama bak Pazar günü intikammış. Bunların beyni sulanmış. Onun için pazar günü önemli. Bunları hiçbirinde ülkemizin kalkınmasında katkıları yok. Seçimlerde de milletimize hiçbir vaatleri yok. Tek hedefleri var bizi yıkmak.
5 dönem Kayseri’de başarılı büyükşehir başkanlığı yapan arkadaşımızı buraya gönderiyoruz. İstanbul’a aynı şekilde. Buralara tecrübe, işini bilen devleti tanıyan isimler lazım. Bunun için de İstanbul’da Binali Yıldırım ile seçime girdik.
Başkan Erdoğan, ayrılmadan önce Ülkü Ocakları Çubuk İlçe Başkanlığını ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ

7+4 = ?