Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Erdal Koç’tan kongreye davet: Yeniden Refah Partisinin Büyük Kongresi Pazar günü

Başkan Erdal Koç’tan kongreye davet: Yeniden Refah Partisinin Büyük Kongresi Pazar günü

SİYASET 14.11.2019 10:09:00 0
Başkan Erdal Koç’tan kongreye davet: 
Yeniden Refah 
Partisinin 
Büyük Kongresi 
Pazar günü
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Erdal Koç, partisinin büyük kongresinin 17 Kasım Pazar günü Ankara’da yapılacağını belirterek; “Tüm halkımız kongremize davetlidir. 16 Kasım Cumartesi günü saat 22.00’de parti önünden Ankara’ya hareket edeceğiz” dedi.
 
 
Büyük Kongrenin 17 Kasım Pazar günü Ankara Arena Spor Salonunda gerçekleştirileceğini ve bu kongrenin Milli Görüşün yeniden şahlanışının başlangıcı olacağını vurgulayan Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Erdal Koç, tüm Ispartalı hemşehrilerini bu heyecan ortak olmaya davet etti.
BAŞKAN KOÇ; “İLÇE VE İL
KONGRELERİMİZİ TAMAMLADIK”
Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Koç, temel ilkelerinden bahsederek; “Erbakan hocamızın manevi güçlerini alarak yola çıktık. Allah’ın izniyle Isparta il teşkilatı olarak ilçe ve il kongrelerimizi tamamlayarak bu hafta sonu Ankara’da büyük kongremizi yapacağız.
“ALLAHIN RIZASINA
DAYALI SİYASET YAPIYORUZ”
Bizim siyasetteki gayelerimiz Allah’ın rızasını almaktır. Zira, hepimiz bir gün öleceğiz. 23 Kasım 2018 tarihinde Dr. Fatih Erbakan liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partimizle beraber Milli Görüşün 2. Kırk Yıl hamlesi başlatılmış, kutlu kervan yola çıkmıştır. Bizler bu kutlu yürüyüşte arkamızda Amerika’nın ve dış güçlerin desteğini değil; Hz. Ebu Eyyüb El Ensari’nin, Akşemseddin Hazretlerinin, Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerinin, dünya siyonizminin korkulu rüyası, cennet mekân Abdülhamid Han Hazretlerinin ve bizlere tertemiz bir dava bırakan Erbakan hocamızın manevi güçlerini alarak yola çıktık. ‘Önce ahlak ve maneviyat’ temel ilkemizdir. Siyasi çizgimiz ‘ahiret öncelikli’ siyaset yapmak, siyasetteki ana gayemiz Allah’ın rızasını kazanmaktır.
“SİYASETE NEZAKET VE
ZERAFET GETİRECEĞİZ”
Önceliklerimiz tüm insanlığın dünya ve ahiret saadetiyle vesile olmak, yeryüzünde hakkın ve hakimiyetini tesis etmek, yeniden Türkiye’yi kurmak, yeniden büyük Türkiye öncülüğünde İslam bizliğini kurarak adil bir dünya düzeni oluşturmaktır. Yeniden Refah Partisi olarak her ne şart altında olursa olsun hak ve adaletten kesinlikle ayrılmayacağız. Güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu adil bir dünyanın kurulması için çalışacağız. Kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak için gelmiyoruz. Hangi siyasi parti yaparsa yapsın yapılan doğruları takdir etmek, eksik olanları tamamlamak, yapılan yanlışları Milli Görüş doğrusu ile düzeltmek için geliyoruz. Siyasete nezaket ve zerafet getireceğiz.
“KULLANDIĞIMIZ DİL HER ZAMAN
SEVGİ VE BARIŞTAN YANA OLACAKTIR”
Dilimiz her zaman sevgi, barış ve kardeşlik dili olarak rüşvet, yolsuzluk, talan ve vurgundan ateşten kaçar gibi kaçacağız. Yeniden Refah Partisi Kurucu Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından geçtiğimiz Temmuz ayında yapılan görevlendirme sonrası Yeniden Refah Partisi Isparta İl Teşkilatı kuruluşu tamamlanmış ve siyasi çalışmalarına başlamıştır. Ülke genelinde şu ana kadar 76 il ve 750 ilçede teşkilatlarımız kurulmuş iktidar yürüyüşümüz büyük bir azim ve kararlılıkla devam etmektedir” dedi.
“TÜM ISPARTA HALKIMIZI BÜYÜK
KONGREMİZE DAVET EDİYORUM”
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Erdal Koç, partisinin büyük kongresinin 17 Kasım Pazar günü Ankara’da yapılacağını yineleyerek; “Tüm halkımız kongremize davetlidir. Kongremize katılmak isteyen partililerimiz ve vatandaşlarımız için 16 Kasım Cumartesi günü saat 22.00’de parti önünden Ankara’ya otobüsler kaldırılacaktır” dedi.

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °