PANKOBİRLİK BAŞKANI EROĞUZ’DAN VALİ YILMAZ’A ZİYARET

GÜNDEM 14.08.2017 - 17:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3312+ kez okundu.
 

PANKOBİRLİK BAŞKANI EROĞUZ’DAN VALİ YILMAZ’A ZİYARET

Tefenni Başpınar ve Gölhisar Hisarardı Köylerinde çıkan yangın sonucu ev ve ahırları yanan vatandaşlara yardım için ziyarette bulundular
S. S. Göller bölgesi Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (Pankobirlik) Başkanı Nasuh Eroğuz, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Vali Şerif Yılmaz’a ziyaret gerçekleştirdiler. Eroğuz ziyaretlerinin amacını ise şu şekilde açıkladı. geçtiğimiz günlerde Tefenni Başpınar ve Gölhisar Hisarardı Köylerinde çıkan yangın sonucu ev ve ahırları yanan vatandaşlara yardım yapmak için Vali Şerif Yılmaz’a ziyarette bulundular.   Ziyarette Pankobirlik Başkanı Eroğuz’un yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri İlhami Değerli, Şeker-İş Başkanı Mustafa Onay, Yılmaz Gürcan, Birlik Müdürü Mihman Köylü yer aldı.   Eroğuz açıklamasında; Yangında mağduriyet yaşayan çiftçilere yaralarını azda olsa sarmak amacıyla, 8 aileye ayrı ayrı 2 bin 500 lira nakdi yardım ve birer çuval şeker yardımı yapacaklarını Vali Yılmaz’a aktardılar. Nakdi yardımı Tefenni Başpınar ve Gölhisar Hisarardı Köyü Muhtarlıkları tarafından açılan banka hesaplarına yapacakları ve birer çuval şekeri de ailelere kendileri teslim edeceklerini söyleyen Başkan Eroğuz, Pankobirlik’in sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında yapacakları yardımın evleri ve ahırları yanan ailelerin bir nebze yaralarını saracağı düşüncesinde olduğunu ifade etti.   Vali Yılmaz, öncelikle böyle anlamlı bir ziyaret için Pankobirlik Başkanı Eroğuz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Pankobirlik’in yaptığı yardım için başta Birlik Başkanı Eroğuz olmak üzere Yönetim Kuruluna ve Üyelerine ayrıca teşekkür ettiğini bildiren Vali Yılmaz, diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olacağını ifade etti.  
Tefenni Başpınar ve Gölhisar Hisarardı Köylerinde çıkan yangın sonucu ev ve ahırları yanan vatandaşlara yardım için ziyarette bulundular

S. S. Göller bölgesi Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (Pankobirlik) Başkanı Nasuh Eroğuz, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Vali Şerif Yılmaz’a ziyaret gerçekleştirdiler. Eroğuz ziyaretlerinin amacını ise şu şekilde açıkladı. geçtiğimiz günlerde Tefenni Başpınar ve Gölhisar Hisarardı Köylerinde çıkan yangın sonucu ev ve ahırları yanan vatandaşlara yardım yapmak için Vali Şerif Yılmaz’a ziyarette bulundular.

 

Ziyarette Pankobirlik Başkanı Eroğuz’un yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri İlhami Değerli, Şeker-İş Başkanı Mustafa Onay, Yılmaz Gürcan, Birlik Müdürü Mihman Köylü yer aldı.

 

Eroğuz açıklamasında; Yangında mağduriyet yaşayan çiftçilere yaralarını azda olsa sarmak amacıyla, 8 aileye ayrı ayrı 2 bin 500 lira nakdi yardım ve birer çuval şeker yardımı yapacaklarını Vali Yılmaz’a aktardılar. Nakdi yardımı Tefenni Başpınar ve Gölhisar Hisarardı Köyü Muhtarlıkları tarafından açılan banka hesaplarına yapacakları ve birer çuval şekeri de ailelere kendileri teslim edeceklerini söyleyen Başkan Eroğuz, Pankobirlik’in sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında yapacakları yardımın evleri ve ahırları yanan ailelerin bir nebze yaralarını saracağı düşüncesinde olduğunu ifade etti.

 

Vali Yılmaz, öncelikle böyle anlamlı bir ziyaret için Pankobirlik Başkanı Eroğuz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Pankobirlik’in yaptığı yardım için başta Birlik Başkanı Eroğuz olmak üzere Yönetim Kuruluna ve Üyelerine ayrıca teşekkür ettiğini bildiren Vali Yılmaz, diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olacağını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.