Kılıçaslan, Giresun Duroğlu'nda nefes alacak

GÜNDEM 01.08.2017 - 06:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3615+ kez okundu.
 

Kılıçaslan, Giresun Duroğlu'nda nefes alacak

Duroğlu Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl tamamlanan Homurlu park ve mesire alanı projesinin ardından Belediye Başkanı Murat KILIÇASLAN yeniden kolları sıvayarak ikinci bir projeyi daha başlattı.
Yapılan seyir terasları, yaya köprüsü, yapay şelale ve aksu deresi üzerine kanal çalışmaları ile Duroğlu nda hatırı sayılır bir değişim sağlayan KILIÇASLAN, hizmet adına vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Konacık Mahallesinde bulunan Şehit Er Oral Demiral Sağlık Ocağı yanından başlayarak Aksu deresi kenarında yeni tünel inşaatı çıkışına kadar olan alanda başlatılan yeni projede yine seyir terasları, yürüyüş alanları, ışıklandırma ve  bölgenin dokusuna uygun birçok peyzaj çalışmalarının olacağını dile getiren Başkan KILIÇASLAN şunları söyledi; "Beldemiz arazi yapısı itibari ile dik ve engebeli bir yapıya sahip ancak biz bunu dezavantaj dan avantaja çevirmek için doğal güzelliklerimizi ön plana çıkarmak için çalışıyoruz. Bu sene kısmet olursa halkımıza söz verdiğimiz gibi, tüm mahalle ana yollarımızı asfaltlayıp sokak yollarımızı da beton yapacağız. Diğer yandan rutin hizmetlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz. Proje çalışmalarımızda kısıtlı bütçemiz olmasına rağmen şahsım ve çalışan arkadaşlarım mesai kavramı olmadan başarmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah bu sevdamızın, aşkımızın meyvesini bu sene yapacağımız hizmetlerimizle alacağız. Başlatmış olduğumuzu ikinci park ve mesire alanı yine aksu deresi kenarına, ilk yaptığımız çalışmanın devamı niteliğinde ve bir bütün konsept halinde olacak" 
Duroğlu Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl tamamlanan Homurlu park ve mesire alanı projesinin ardından Belediye Başkanı Murat KILIÇASLAN yeniden kolları sıvayarak ikinci bir projeyi daha başlattı.

Yapılan seyir terasları, yaya köprüsü, yapay şelale ve aksu deresi üzerine kanal çalışmaları ile Duroğlu nda hatırı sayılır bir değişim sağlayan KILIÇASLAN, hizmet adına vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

Konacık Mahallesinde bulunan Şehit Er Oral Demiral Sağlık Ocağı yanından başlayarak Aksu deresi kenarında yeni tünel inşaatı çıkışına kadar olan alanda başlatılan yeni projede yine seyir terasları, yürüyüş alanları, ışıklandırma ve  bölgenin dokusuna uygun birçok peyzaj çalışmalarının olacağını dile getiren Başkan KILIÇASLAN şunları söyledi; "Beldemiz arazi yapısı itibari ile dik ve engebeli bir yapıya sahip ancak biz bunu dezavantaj dan avantaja çevirmek için doğal güzelliklerimizi ön plana çıkarmak için çalışıyoruz. Bu sene kısmet olursa halkımıza söz verdiğimiz gibi, tüm mahalle ana yollarımızı asfaltlayıp sokak yollarımızı da beton yapacağız. Diğer yandan rutin hizmetlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz. Proje çalışmalarımızda kısıtlı bütçemiz olmasına rağmen şahsım ve çalışan arkadaşlarım mesai kavramı olmadan başarmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah bu sevdamızın, aşkımızın meyvesini bu sene yapacağımız hizmetlerimizle alacağız. Başlatmış olduğumuzu ikinci park ve mesire alanı yine aksu deresi kenarına, ilk yaptığımız çalışmanın devamı niteliğinde ve bir bütün konsept halinde olacak" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.