1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay'dan esnaf ziyareti
Başkan Duruay'dan esnaf ziyareti

Başkan Duruay'dan esnaf ziyareti

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Gölbaşılı esnafları ziyaret etmeye, dertlerini dinlemeye devam ediyor.

A+A-

Esnaflarla sohbet edip sorunlarını dinleme  ve onlarla istişare ederek çözüm bulmak adına esnaf ziyaretlerini sürdüren Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Karanfil ve Cemal Gürsel Caddeleri’ndeki esnafları  ziyaret etti.Başkan Duruay’ın esnaf ziyaretlerine AK Parti ilçe Başkanı Selim Akceylan’da eşlik etti. Duruay esnaf ziyaretinde, göreve geldiklerinden bu tarafa yapılan çalışmaları anlattı, devam eden projelerin gidişatı hakkında bilgi verdi.

Başkan Duruay , “Esnaflarımız  için üzerime düşen görevi yapma adına onları her fırsatta ziyaret ediyoruz. Yapılan hizmetler konusunda bilgi alışverişinde bulunarak hangi alanlarda ne tür hizmetlerinin olabileceği kapsamında bilgi alışverişinde bulunuyoruz.” dedi.

“Konya Yolu Projesi Esnafımızın Yüzünü Güldürecek”

Başkan Duruay esnaf ziyaretinde Gölbaşılıların yıllardır beklediği Gölbaşı’nın iki yakasını bir araya getirecek  ‘Konya Yolu’nun Alta Alınması’ projesinin gidişatı hakkında bilgi verdi.Konya yolunun alta alınması projesinin Gölbaşı’na ekonomik olarak büyük kazanç sağlayacağına dikkat çeken Duruay, “Konya Yolu Projesi iki yakamızı birleştirerek,iki yaka arasındaki ekonomik sürkülasyonu canlı tutacak dolayısı ile bu durum esnafımızın yüzünü güldürecek.”dedi.

 
Bu haber toplam 1946 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum