1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay referandum çalışmalarına devam ediyor
Başkan Duruay referandum çalışmalarına devam ediyor

Başkan Duruay referandum çalışmalarına devam ediyor

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve AK Parti Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Namık Kemal Doğan 16 Nisan’a yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Karşıyaka Mahallesi esnafıyla bir araya geldi.

A+A-

16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması için gece gündüz çalışmalarını sürdüren  Başkan Duruay, civar mahallelerin yanı sıra ilçe esnaflarıyla da görüşerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kazanımlarını anlatmaya devam ediyor.

Başkan Duruay, referanduma 8 gün kaldığını esnafa  hatırlatarak, yeni sistemle ülkeyi çok daha ileri taşıyacaklarını söyledi.

“Önümüzdeki referandum bir seçim değil, Türkiye’nin geleceği”

“Önümüzdeki referandum bir seçim değil.  Bir partiyi oylamayıyoruz. Bu Türkiye’nin geleceği.” ifadelerini kullanan Başkan Duruay,  şunları kaydetti:

“İki siyasi partinin oturup uzlaştığı sistemin, Türkiye için daha iyi olacağına ve  önümüzü açacağına inandığımız için biz bu oylamada “EVET” vereceğiz.  Bunu sadece bir seçim olarak düşünmemek lazım.  Şimdiye kadar yapılan bütün seçimler sürelidir. Belediye Başkanlığı’nı 5 yıllığına seçeriz. Milletvekiliğini 4 seneliğine seçeriz ama bu çocuğumuzu, torunlarımızı ilgilendirecek bir durum. Onun için aklı selim düşünmeliyiz. Gerçekten bu sistem, arızalarının giderilmesi konusunda atılan en büyük adım.  Bundan dolayı da sizlerin desteklerini istiyoruz.”

Başkan Duruay,  esnafın anayasa değişikliği maddeleriyle ilgili sorularına yanıt vererek, akıllardaki soru işaretlerini giderdi.

Esnaf toplantısının ardından, Başkan Duruay ve SKM Başkanı Doğan, Gölbaşı Dolmuş Durağı şoförlerini ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde yaşanan kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulundu.   

Bu haber toplam 1320 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.