1. HABERLER

  2. “Başkan Duruay İlk İftarını Şehit ve Gazi Aileleri ile Yaptı”
“Başkan Duruay İlk İftarını Şehit ve Gazi Aileleri ile Yaptı”

“Başkan Duruay İlk İftarını Şehit ve Gazi Aileleri ile Yaptı”

“Başkan Duruay İlk İftarını Şehit ve Gazi Aileleri ile Yaptı”

A+A-

“Başkan Duruay İlk İftarını Şehit ve Gazi Aileleri ile Yaptı”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay , mübarek Ramazan münasebetiyle ilk iftarını Gölbaşı’ndaki şehit ve gazi aileleri ile birlikte yaptı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, mübarek Ramazan münasebetiyle Ramazan ayının ilk gününde Gölbaşı Manzara Cafe’ de şehit, ve gazi aileleri ile bir araya geldi.İftar öncesi bir konuşma yapan Başkan Duruay, “Vatanımız ve kutsal değerlerimiz için şehit olan Mehmetlerimizin, yiğit aslanlarımızın ana babaları, eşleri ve çocukları bizlere emanet. O şehitlerimize layık olabilmek, canlarını, kanlarını kattıkları bu vatan için yararlı olabilmek adına bütün gücümüzle çalışıyoruz ” dedi.

“İlk İftarımı Sizler ile yapmak istedim”

Şehit ve gazilerin ailelerimiz ile ilk iftarını  yapmak istediğini  ifade eden Başkan Duruay, daha sonra şunları söyledi:

“Mübarek Ramazan ayında sizlerle bir arada olmanın onur ve mutluluğunu yaşıyorum.Bu mübarek günde ilk iftarımı sizler ile birlikte yapmak istedim.Bizler de ellerinizi öpen oğullarınız ve evlatlarınız olmak istiyoruz. Evlatlarınız bu güzel vatan uğruna şehit oldular. Onların ana ve babaları olarak sizlerden Allah’ım razı olsun. Şehitlikle yücelmiş evlatlarınız bu vatanın tapusu ve ruhudur.” İfadelerini kullandı.

İftar sonrasında Başkan Duruay, şehit, gazi ve yetim aileleri ile birlikte sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu haber toplam 1691 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.