1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay esnafa bilgi verdi
Başkan Duruay esnafa bilgi verdi

Başkan Duruay esnafa bilgi verdi

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay “Konya Yolu Alta Alınma Projesi” ile ilgili Gölbaşılı esnafları ziyaret etti, projeye ilişkin esnaflara bilgi verdi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Konya Yolu Alta Alınma Projesi ile ilgili proje güzergahında iş yerleri olan esnafları tek tek ziyaret ederek esnaflara projeye ilişkin bilgi verdi, esnafların istek ve taleplerini dinledi. Duruay yolun tamamlanmasıyla esnaflara yol çalışması süresince yaşanılan olumsuzlukların yolun tamamlanmasıyla her şeyi unutturacak kadar güzel olacağını vurguluyarak,“Gölbaşı’nın iki yakasını bir araya getirerek hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz. Elbette ki bütün hayaller emek ve zahmetle olmaktadır. İnşallah kısa zaman sonra  emeklerimizin ve çektiğimizin zahmetlerin karşılığını alacağız.” dedi.

HİÇBİR ESNAF MAĞDUR EDİLMEYECEK

“Konya Yolu alta alınması sürecinde hiçbir esnafın mağdur edilmeyeceğine dikkat çeken  Duruay “ Konya yolumuz yer altına alınırken hiçbir esnafımız mağdur edilmeyecek. Bu proje bu zamana kadar Gölbaşımıza yapılmış  en büyük projesidir. Bütün esnafımızı ve halkımızı ilgilendiren bir proje. Bildiğiniz üzere Konya yolumuz alta alınıyor. Bu proje aşağı yukarı 1.600 metre uzunluğunda bir proje. Bu proje Osman Tan benzinliği yanından başlayıp, vilayetler evi kavşağına kadar uzanan bir proje. Bu proje tamamlandığında Gölbaşımızdan Konya istikametine giden yol 2 şeritten 3 şerite çıkmış olacak.  Yer altından geçen şerit sayısı 3 gidiş 3 geliş olmak üzere toplam 6 şerit olacak. Bu güzel proje yapılırken bazı sıkıntıları hep beraber çekeceğiz. Konya yolunu yakında trafiğe kapatacağız. Konya yolunun inşaat çalışması süresince yan yolları Konya istikametine gidecek olan araçlar için yeni düzenlemelerle trafik akışını sağlamak için açacağız. Projemiz tamamlandığında eskiden Konya yolu olarak kullandığımız kısım yeşil alan ve otopark olacak ve Gölbaşımızın otopark sıkıntısını büyük bir oranla çözmüş olacağız.” şeklinde ifadelerde bulundu.

 
Bu haber toplam 2028 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum