1. HABERLER

  2. Başkan Duruay, Başkan Duruay Karaali’liler İle İftar Sofrasında Buluştu
Başkan Duruay, Başkan Duruay Karaali’liler  İle İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Duruay, Başkan Duruay Karaali’liler İle İftar Sofrasında Buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan ayı nedeniyle mahallerde iftar ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Duruay son olarak ziyaret ettiği Karaali Mahallesinde vatandaşlarla birlikte iftar açıp sohbet etti.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan ayı nedeniyle mahallerde iftar ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Duruay son olarak ziyaret ettiği Karaali Mahallesinde vatandaşlarla birlikte iftar açıp sohbet etti. Gölbaşı Belediyesi tarafından Karaali Mahallesinde verilen sokak iftarına çok sayıda Karaali’li vatandaş katıldı.

 

Vatandaşların taleplerini dinleyen Belediye Fatih Duruay, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu da belirterek, ‘Bugün burada Karaali  Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında bir araya gelmek, sizler ile birlikte iftarımı açmak beni çok mutlu etti. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır.’ ifadelerini kullandı.

 

Gölbaşı Belediye Fatih Duruay, iftar yemeği sonrasında mahalle halkı ile tek tek tokalaşarak çocuklara oyuncaklar hediye etti.

 

Mahalle İftarları Devam Ediyor

 

Ayrıca Gölbaşı Belediyesi 18 Haziran Cumartesi günü Eymir Mahallesi TOKİ konutlarında ve 19 Haziran Pazar günü Şafak mahallesinde iftar verecek.  

Bu haber toplam 3439 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.