::
25 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Dinçer ve Oda başkanlarından Tarsus Kaymakamı Otçu'ya “Hoş geldiniz” ziyareti

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Tarsus'ta kurulu 17 meslek odası başkanı ile birlikte İlçe Kaymakamlığına atanan Kadir Sertel Otçu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti
Başkan Dinçer ve Oda başkanlarından Tarsus Kaymakamı Otçu'ya “Hoş geldiniz” ziyareti
Haber Giriş:
16 Eylül 2019 Pazartesi 09:14

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Tarsus’ta kurulu 17 meslek odası başkanı ile birlikte İlçe Kaymakamlığına atanan Kadir Sertel Otçu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ziyaretinde teşkilatın yapılanması hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Mersin’de il genelinde birliğe bağlı olarak faaliyet gösteren 70 meslek odasından 17 tanesinin Tarsus’ta hizmet verdiğini ifade eden Başkan Dinçer, “İlçemizdeki 17 meslek odası 15 bine yakın esnafı temsil etmektedir. Tarsus Mersin merkezden sonra en büyük ekonomiye sahip bir ilçemizdir” dedi.

Birlik olarak temsil ettikleri esnaf ve sanatkarlara hizmet vermenin yanı sıra kentte kurulu tüm kurum ve kuruluş temsilcileri, mülki idare ve yerel idare temsilcileriyle uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Dinçer, “ Bu amaç doğrultusunda ilçede kurulu meslek odası başkanlarımızla sizleri ziyaret ediyoruz. Sizlerden önceki Kaymakamlarımız teşkilatımıza çok yakın durdular. Sağolsunlar her sorun ve sıkıntımızda yanımızda oldular. Sizlerle de aynı sıcak dialoğu sürdürme kararlılığındayız. Çünkü bizler esnaf teşkilatı olarak kamunun temsilcileriyle iç içeyiz. Ve yine esnaf teşkilatı, vatanına, milletine bağlı, devletine karşı her türlü yasal sorumluluğunu yerine getiren bir kesimdir. Bu bağlamda devletimizi temsil eden mülki idare temsilcileriyle her zaman iyi dialoğlar içerisinde olmaya özen gösteriyoruz” diye konuştu. Başkan Dinçer, konuşmasının devamında tayini çıkan eski Kaymakam Yüksel Ünal tarafından başlatılan ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerde yardımların yerel esnaftan temin edilmesi konusunda hayata geçirilen kupon uygulamasının devam ettirilmesi arzusunda olduklarını sözlerine ekledi. Dinçer daha sonra ise Kaymakam Kadir Sertel Otçu’yu 18 Eylül 2019 tarihinde Mersin’de kutlanacak olan Ahilik Kültürü Haftası kutlamalarına davet etti.

Kaymakam Kadir Sertel Otçu’da Başkan Dinçer ve beraberindeki oda başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan Dinçer’e ziyaretinde Birlik yönetim kurulu üyesi ve Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Birlik Yönetim Kurulu üyesi ve Tarsus İnşaat Malzemesi Satıcıları ve Tenekeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez ile Birlik Denetim Kurulu üyesi ve Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Birlik Denetim kurulu üyesi ve Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak ile ilçede kurulu Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Doğan Kocabaş, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nurettin Taş, Kahveciler Odası Başkanı Hali Şekerci, Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Tıraş, Terziler Odası Başkanı Nevzat Topacık, Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Kunduracılar Odası Başkanı Ersin Deveci, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Tavman, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Fırıncılar Odası Başkanı Suat Yaşar ve Tarsus Yeni EKK Başkanı Bektaş Aslan eşlik etti.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
DARISI ''HALK DÜRÜME''
GÜNCEL

22 Nisan 2024 Pazartesi 10:06

DARISI ''HALK DÜRÜME''

10:06
DR. LEVENT UYSAL'DAN 23 NİSAN MESAJI
GÜNCEL

22 Nisan 2024 Pazartesi 09:16

DR. LEVENT UYSAL'DAN 23 NİSAN MESAJI

MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı
09:16
TARSUS'TA MUZ YÜKLÜ TIRDA YANGIN
GÜNCEL

15 Nisan 2024 Pazartesi 14:03

TARSUS'TA MUZ YÜKLÜ TIRDA YANGIN

14:03
SADIK GÜNGÖR BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
GÜNCEL

15 Nisan 2024 Pazartesi 14:01

SADIK GÜNGÖR BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

14:01