Sevilen Orman İşletme Şefi Veda etti.

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.04.2024 - 23:37, Güncelleme: 18.04.2024 - 23:37 1329 kez okundu.
 

Sevilen Orman İşletme Şefi Veda etti.

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü Dumluca Orman İşletme Şefi iken Taşova Orman İşletme Müdürlüğü İşletme Müdür Yardımcısı olarak tayin olan Mustafa Öngör veda etti.
6 Yıl Ağaçlandırma Şefliği ve 5 yıl boyunca Vezirköprü Dumluca Orman İşletme Şefi olarak görev yapan Mustafa Öngör Vezirköprü Orman İşetme Müdürlüğüne veda etti.   Veda mesajında şu sözleri söyleyen Öngör: 2012 yılı Ağustos ayında atandığım Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğüne veda etmek zor gelsede burada güzel anılar biriktirdim. 11 yıl boyunca hem ağaçlandırma şefi hem işletme şefi olarak görev yaptım. Bu görev esnasında şikayet etmeden çalışan, birlik ve beraberliği rehber edindim. Kimseyi kırmamaya kardeşçe çalışmayı arzuladım ve tüm çalışma arkadaşlarımla güzel işler yaptık. Bu güzel aileden ayrıldığımdan dolayı üzülüyorum. Çalışma sürem boyunca kahrımızı çeken çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü borç bilirim. Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü kocaman büyük bir ailem oldu.  Hatamız, kusurumuz olduysa hakkınızı helal edin, dedi.   Taşova Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak tayini Çıkan Mustafa Öngör’e yeni görev yerinde başarılar dileriz.
Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü Dumluca Orman İşletme Şefi iken Taşova Orman İşletme Müdürlüğü İşletme Müdür Yardımcısı olarak tayin olan Mustafa Öngör veda etti.

6 Yıl Ağaçlandırma Şefliği ve 5 yıl boyunca Vezirköprü Dumluca Orman İşletme Şefi olarak görev yapan Mustafa Öngör Vezirköprü Orman İşetme Müdürlüğüne veda etti.

 

Veda mesajında şu sözleri söyleyen Öngör:

2012 yılı Ağustos ayında atandığım Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğüne veda etmek zor gelsede burada güzel anılar biriktirdim. 11 yıl boyunca hem ağaçlandırma şefi hem işletme şefi olarak görev yaptım. Bu görev esnasında şikayet etmeden çalışan, birlik ve beraberliği rehber edindim. Kimseyi kırmamaya kardeşçe çalışmayı arzuladım ve tüm çalışma arkadaşlarımla güzel işler yaptık. Bu güzel aileden ayrıldığımdan dolayı üzülüyorum. Çalışma sürem boyunca kahrımızı çeken çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü borç bilirim. Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü kocaman büyük bir ailem oldu.  Hatamız, kusurumuz olduysa hakkınızı helal edin, dedi.

 

Taşova Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak tayini Çıkan Mustafa Öngör’e yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.