Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsunumuzun hak ettiği hizmetleri vatandaşlarımıza sunarken şeffaf, hesap verebilir, kapsayıcı ve kimseyi ötekileştirmeyen belediyecilik anlayışımız hakim olacak” dedi. 

Hayırlı olsun ziyaretleri devam eden Başkan Demir son alarak, Samsun Sinoplular Derneği Başkanı Gülser Övet Kesimal ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyaret sırasında Dernek Başkanı Kesimal, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

“Belediyemiz halkımızın ve devletimizin bize emanetidir” 
Makamına gelen Başkan Kesimal ve yönetimi ile bir süre sohbet eden Başkan Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Belediyecilik hizmetlerini tüm vatandaşlara sunarken ötekileştirmeden belediye kaynaklarını şehir ve halk için kullanacaklarını belirten Başkan Mustafa Demir, “Bilinmelidir ki belediyemiz halkımızın ve devletimizin bize emanetidir. İçerisinde yetiştiğimiz kültürün bize kazandırdığı anlayışla emanetin kutsi yükünü omuzlarımızda hissederek bu emanete sahip çıkacağız ve kaynaklarımız kuruşu kuruşuna kıymetli Samsun halkımızın hizmetinde olacak. Samsunumuzun hak ettiği hizmetleri vatandaşlarımıza sunarken şeffaf, hesap verebilir, kapsayıcı ve kimseyi ötekileştirmeyen belediyecilik anlayışımız hakim olacak. Çünkü biz bu şehre ve bu şehrin kadirşinas insanlarına hizmet etmeyi şerefli bir görev olarak görüyoruz” diye konuştu. 

Editör: Vitrin Haber