19 Ekim'in Muhtarlar Günü olarak kutlanmasının kabul ve ilan edilmesinin devletin ve hükümetin en küçük yerel hizmet birimi olarak muhtarlara verilen önem ve değerin göstergesi olduğunu dile getiren Başkan Çoban,  mahallerin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen ve mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan muhtarlara emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

        Başkan Çoban mesajında şu ifadelere yer verdi; “Vatandaşlarımızın oylarıyla seçilen muhtarlarımız, Cumhuriyet tarihimiz boyunca köy ve mahallerimizin en önemli temsilcisi olmuş ve olmaya da devam edecektir. Vatandaşlarımızın beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletimize iletme noktasında etkin rol oynayan muhtarlarımız, devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturmaktadır.

 

          Afyonkarahisar Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde hareket ediyoruz. Belediyemizin çalışma ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunduğumuz gibi, muhtarlarımız da bu anlamda vatandaşlarımıza birer iletici konumunda yer almaktadır.  Yine aynı şekilde Afyonkarahisar Belediyesi olarak muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

            Bu duygu ve düşüncelerle muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” ifadelerine yer verdi.