Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde belediye personeliyle bir araya geldi.
Afyonkarahisar Belediyesi çalışanları, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde bayramlaştı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Başkan Yardımcıları; Ayfer Örten, Ziya Arı ve Sabri Demirkapu, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık; Bem- Bir Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Gürsan, daire müdürleri ile çok sayıda belediye personeli katıldı.
Tüm personelin ve ailelerinin geride bıraktığımız Kurban Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, daha nice bayramlarda sağlık, mutluluk ve başarı içerisinde bir arada olmayı temenni etti. Bayramların sevinçle gelen günler olduğuna dikkat çeken Başkan Burhanettin Çoban, ülkemiz bu güzellik ve sevinci yaşarken dünya Müslümanları için aynı şeyi söylemenin mümkün olmadığını ifade etti.
Müslüman ülkelerde yaşanan acı gelişmelerin sona ermesini temenni eden Başkan Çoban; “Dileriz, temenni ederiz, dua ederiz ki; Allah o ülkelere de sağlık, selamet, barış ve esenlik versin. Özellikle Suriyeli kardeşlerimizin dramı bizleri gerçekten çok üzüyor. Bayram öncesi insanların açlık korkusu ile affedersiniz ama köpek, eşek at eti yiyebileceğine dair fetvalar verilmesi bizleri derinden üzdü. O yüzden her birimizin sorumluluğu çok fazla. Biz Müslüman Türk insanı sadece Türkiye’den değil artık dünyadan sorumlu hale geleceğiz. Sadece Müslümanlardan değil dünyada açlık çeken, açıkta olan sıkıntıda olan tüm insanlardan sorumluyuz. Bu bilinçle hareket etmemiz gerekiyor. Bizden sadece Müslüman Türk insanı değil, dünyadaki insanlar destek ve hizmet bekliyor. Herkes görevini yaparsa ülkesi için milleti için çalışmalarını arttırırsa esasen zaten bunu yapmış oluyor. Ben sizde bu fedakarlığı, çalışkanlığı görüyorum. İnşallah bu fedakârlığınız, çalışkanlığınız yaşamınız boyunca devam etsin” diye konuştu.
Başkan Çoban’ın konuşmasının ardından bayramlaşma törenine geçildi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri çalışanların bayramını tek tek tebrik etti.