Başkan Çimen'den Gümüşhaneli Milletvekillerine ziyaret

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ankara'da bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Çimen'den Gümüşhaneli Milletvekillerine ziyaret
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ankara'da bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilen 103. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılmak için günübirlik Başkent Ankara'ya giden Başkan Çimen, toplantının ardından TBMM’de Gümüşhaneli Milletvekillerini ziyaret etti.

Başkan Çimen, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde milletvekili seçilen Gümüşhaneli Milletvekillerine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduklarını belirterek, "Başkentte Sayın Başbakanımızın başkanlığında 103. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımıza katıldık. Toplantımızın ardından 7 Haziran Genel Seçimlerinde Gümüşhaneli olan milletvekillerimizi ziyaret etmek istedik. Başta AK Parti Gümüşhane Milletvekilimiz Sayın Kemalettin Aydın ve MHP Gümüşhane Milletvekili Sayın Mustafa Canlı olmak üzere farklı bir ilden seçilen ve aslen Gümüşhaneli olan AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri sayın Ahmet Gündoğdu, AK Parti Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı, AK Parti Kocaeli Milletvekili sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Erzincan Milletvekili Talha Erol Durmaz'ı ziyaret ettik. Burada kendilerine hem hayırlı olması dileğinde bulunduk hem de ilimizde yapacak olduğumuz projelerimize destek istedik. Biz Gümüşhane'ye hizmet için yola çıktık ve bunun gayreti içerisindeyiz. Bundan sonra daha çok koşacağız ve şehrimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Birçok projemiz var ve bu projelerimiz için milletvekillerimizin desteğini her zaman alacağız" dedi.

HALI SAHA SÖZÜ ALDI

Ankara'daki temasları kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı da ziyaret eden Başkan Çimen, "Sayın Genel Müdürümüzü de ziyaret ederek ilimizde Gençlik Hizmetleri nezdindeki yatırımlar için destek istedik. Sayın Genel Müdürümüz bizleri kırmadı. Bunun yanı sıra bir halı saha yapımın da sözünü aldık" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER