BAŞKAN ÇERÇİ PROTOKOLÜ FESTİVALE DAVET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2016 - 16:34, Güncelleme: 29.06.2016 - 16:34
 

BAŞKAN ÇERÇİ PROTOKOLÜ FESTİVALE DAVET ETTİ

Ramazan Bayramı’nın 2. günü düzenlenecek Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’ne kısa süre kala çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, hazırlıklarını tamamlıyor. Ortaköy’de gerçekleştirilecek festival öncesi Manisa protokolünü ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve komite üyeleri, kırmızı dipli mum vererek festivale davet etti.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan Bayramı’nın 2. günü (6 Temmuz Çarşamba) Ortaköy Mesire Alanı’nda bu yıl ilki gerçekleştirilecek Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali öncesi Manisa protokolünü ziyaret etti. İlk ziyareti Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal’a yapan Başkan Çerçi, yağlı güreşlerin sembolü olan kırmızı dipli mum ve organizasyon davetiyesini verdi, kendilerini aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Çerçi, Kaymakam Topal ve MAYEB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gürler daha sonra Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret etti. Şehzadeler Kaymakamı’na kırmızı dipli mum veren Başkan Çerçi, organizasyonun önemini anlattı. Davetten dolayı Başkan Çerçi’ye teşekkür eden Kaymakam Çorumluoğlu, programının uyması durumunda katılacağını söyledi.   ‘YUNTDAĞI’NDA ATA SPORUMUZU GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ’   Başkan Çerçi ve beraberindeki heyet son ziyareti Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e yaptı. 24’ü başpehlivan 250 pehlivanın er meydanına çıkacağı organizasyon hakkında bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, “Kırmızı dipli mumla belediyemizin düzenlediği Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’ne davetimizi yaptık. Kendilerini aramızda görmek istiyoruz. Bu yıl ilki gerçekleşecek organizasyonumuza çok sayıda başpehlivan ve pehlivan katılacak. Yuntdağı’nda ata sporumuzu geliştirmek istiyoruz. Katılımın yoğun olmasını bekliyoruz. O bölgede güreşe karşı büyük bir ilgi var. Tüm halkımızı Ramazan Bayramı’nın 2. günü Ortaköy Mesire Alanı’nda düzenleyeceğimiz yağlı güreş festivalimize bekliyoruz” diye konuştu.    ‘DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ’   Başkan Çerçi’yi makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şunları söyledi: “Ata sporu güreşe yaptıkları katkı ve desteklerinden dolayı kendisini ve ekibini kutluyorum. Hem Şehzadeler hem Yunusemre ecdat yadigârı değerlerimize sahip çıkıyor. Bu bağlamda yağlı güreş festivalini önemsiyorum. Biz böylesine değerli bir davet aldıktan sonra katılmamamız mümkün değil.”    
Ramazan Bayramı’nın 2. günü düzenlenecek Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’ne kısa süre kala çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, hazırlıklarını tamamlıyor. Ortaköy’de gerçekleştirilecek festival öncesi Manisa protokolünü ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve komite üyeleri, kırmızı dipli mum vererek festivale davet etti.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan Bayramı’nın 2. günü (6 Temmuz Çarşamba) Ortaköy Mesire Alanı’nda bu yıl ilki gerçekleştirilecek Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali öncesi Manisa protokolünü ziyaret etti. İlk ziyareti Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal’a yapan Başkan Çerçi, yağlı güreşlerin sembolü olan kırmızı dipli mum ve organizasyon davetiyesini verdi, kendilerini aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Çerçi, Kaymakam Topal ve MAYEB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gürler daha sonra Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret etti. Şehzadeler Kaymakamı’na kırmızı dipli mum veren Başkan Çerçi, organizasyonun önemini anlattı. Davetten dolayı Başkan Çerçi’ye teşekkür eden Kaymakam Çorumluoğlu, programının uyması durumunda katılacağını söyledi.
 
‘YUNTDAĞI’NDA ATA SPORUMUZU GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ’
 
Başkan Çerçi ve beraberindeki heyet son ziyareti Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e yaptı. 24’ü başpehlivan 250 pehlivanın er meydanına çıkacağı organizasyon hakkında bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, “Kırmızı dipli mumla belediyemizin düzenlediği Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’ne davetimizi yaptık. Kendilerini aramızda görmek istiyoruz. Bu yıl ilki gerçekleşecek organizasyonumuza çok sayıda başpehlivan ve pehlivan katılacak. Yuntdağı’nda ata sporumuzu geliştirmek istiyoruz. Katılımın yoğun olmasını bekliyoruz. O bölgede güreşe karşı büyük bir ilgi var. Tüm halkımızı Ramazan Bayramı’nın 2. günü Ortaköy Mesire Alanı’nda düzenleyeceğimiz yağlı güreş festivalimize bekliyoruz” diye konuştu. 
 
‘DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ’
 
Başkan Çerçi’yi makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şunları söyledi: “Ata sporu güreşe yaptıkları katkı ve desteklerinden dolayı kendisini ve ekibini kutluyorum. Hem Şehzadeler hem Yunusemre ecdat yadigârı değerlerimize sahip çıkıyor. Bu bağlamda yağlı güreş festivalini önemsiyorum. Biz böylesine değerli bir davet aldıktan sonra katılmamamız mümkün değil.”
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.