Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Canpolat, Sevgi Evlerindeki Çocuklar İle Bayramlaştı

Başkan Canpolat, Sevgi Evlerindeki Çocuklar İle Bayramlaştı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan Bayramının ilk gününde Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ile bayramlaşarak, hediyeler dağıttı. Başkan Canpolat, “En kötü günümüz böyle olsun diyorum. Ramazan Bayramının tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Mehmet Canpolat, eşi Fethiye Canpolat ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Yetkililer tarafından karşılanan Başkan Canpolat, Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ile buluştu. Çocuklar ile sohbet edip, Ramazan Bayramını tebrik eden Başkan Canpolat, çocuklara hediyeler de dağıttı.

Çocuklara konuşma da yapan Başkan Mehmet Canpolat, şunları söyledi:

“Değerli çocuklar, değerli ailemiz. Bayram dolayısıyla bugün bir aradayız çünkü siz ailemizsiniz, ailemizin bir parçasısınız. Ramazan Ayında iftarda da bir araya geldik sizlerle ve o gün bayramda buluşmak dileğiyle dedik. İnşallah şimdi beraber olduğumuz gibi diğer bayramlarda da ve sonraki hayatımızda da bizler üzerimize düşen görevleri layıkıyla elimizden geldiği kadar yapacağımızın senedini vermek isterim. En kötü günümüz böyle olsun diyorum. Ramazan Bayramının tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum.”

Başkan Canpolat, temaslarının ardından il müdürlüğünden ayrıldı.

Öte yandan Başkan Mehmet Canpolat, Bayram Namazı sonrası Dergah Camiinde, Şanlıurfa Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığının bayramlaşma programında vatandaşlar ile bayramlaştı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan