Başkan Cahan minik şampiyonları kutladı

Ulusal seviyede önemli organizasyonlar arasında yer alan 13-17 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda 15 madalya kazanarak genel klasmanda takım halinde Türkiye 1. Olan Uşak Özlem Karate Spor Kulübü sporcuları, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan tarafından kutlandı.
Başkan Cahan minik şampiyonları kutladı

61 ilden 1267 bayan, 1908 erkek olmak toplamda 3175 sporcunun katılımı, Türkiye Karate Şampiyonaları tarihine rekor katılım olarak geçen turnuvada; Uşak Özlem Karate Spor Kulübü, kazandığı 6 altın, 7 gümüş ve 2 bronz madalya ile genel klasmanda ilk sırayı almıştı.

Karate Hocaları Özlem ve Dinçer Güngör’ün çalıştırdığı minik sporcular için AKM’de düzenlenen sertifika törenine Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’da katıldı. Sporculara ödül veren ve kuşak bağlayan Cahan, “Belediyemizin desteklemiş olduğu Uşak Karate Özlem Spor Kulübü sporcularının kuşak bağlama ve sertifika törenine katıldık.

13-17 Mart arasında Antalya’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonasında birincilik kazanan Uşak Karate Özlem Spor Kulübü sporcularımızı tebrik ediyor, Milli Takım antrenörleri Dinçer ve Özlem Güngör’e,tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz” dedi.