Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hizmet-İş Sendikası, Bıyık'a teşekkür etti

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube başkanı İdris Ersoy, Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret ederek 696 sayılı KHK ile belediye şirketlerine geçen 550 işçiye bu ay verilecek 420 TL ücret artışı ile ilgili protokolü imzalayarak, belediye başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.

Hizmet-İş Sendikası, Bıyık'a teşekkür etti
10 Ekim 2019 - 12:55
Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube başkanı İdris Ersoy, Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret ederek 696 sayılı KHK ile belediye şirketlerine geçen 550 işçiye bu ay verilecek 420 TL ücret artışı ile ilgili protokolü imzalayarak, belediye başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti. Ziyarette konuşan Ersoy; “Sayın belediye başkanımıza seçimden önce KHK ile belediye şirketlerine geçen işçilerin mağduriyetini görerek işçi arkadaşlarımıza verdiği sözü tutmuş, çalışan arkadaşlarımızın yüzünü güldürmüştür. Kendisine ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
 
SÖZÜNÜ TUTMAYAN İZMİT BELEDİYESİ KALDI
Örgütlü olduğumuz belediyelerde seçim öncesi işçilere söz verip hala bu konuda hiç bir atım atmayan tek belediye İzmit belediyesi kalmıştır. İzmit belediye başkanının da bir an önce işçilere verdiği sözü tutmasını, çalışma arkadaşlarımızın beklentilerine cevap vermesini bekliyoruz.”dedi.