Başkan Büyükakın, “Bizim incitanemizsiniz”

 
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu öğrencileri İncitanem Sağlam ve Kubilay Gerçek’i makamında konuk etti. Okul Müdürü İlyas Tosun ve öğretmen Helin Keser’in de yer aldığı ziyarette minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe iyi hazırlanması için ekibimizle nelerin yapılması gerektiği hususuna detaylı bir şekilde çalışıyoruz. Okullarımıza robotik kodlama alanında yapacağımız yatırımla, eğitime büyük bir katkı sunacağız” açıklaması yaptı.

 

“ÖĞRENCİLERİMİZ BİZİM KIYMETLİMİZDİR”

Güçlü Türkiye için geleceğe hazırlanan neslin, eğitim için ayrılan ekonomik bütçenin çok önemli bir seviyeye geldiğini de dile getiren Başkan Büyükakın, nazik ziyaretleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu öğrencilerine ve idarecilerine teşekkür etti. Eğitime yapılan yatırımın ülkemize yapıldığını da sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, “Yeni Eğitim-Öğretim yılının tüm heyecanını içinde hisseden tüm çocuklarımıza ve gençlerimize Büyükşehir Belediyesi olarak destek olmaya devam edeceğiz. Çünkü öğrencilerimiz incitanemizdir, kıymetlimizdir. Bu nedenle üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

“DAHA DONANIMLI YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Başarının sabır ve emek istediğini de dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Eğitim ve öğretim hayatı uzun soluklu bir süreçtir. Fedakârlık yapılarak sürdürülmesi gereken bu alanda velilerimize de büyük görev düşüyor. Eğitimcilerimizle birlikte dünyaya öncülük edecek bir neslin yetişmesi için hep birlikte çalışmalıyız. Ülke olarak genç ve dinamik nüfusun, daha donanımlı yetişmesi için çalışacağız” diyerek açıklamalarını sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817