Başkan Bayram, Ülkü Ocakları İstişare Toplantısına Katıldı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından düzenlenen “İl Ocak Başkanları İstişare Toplantısı haftasonu Antalya’da gerçekleşti. Toplantıya Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram katıldı.

Ülkü ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, İl Ocak Başkanları İstişare toplantısının ilk gününde, İl Ocak Başkanları ile istişarelerde bulundu. Yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Afyon Ülkü Ocakları Başkanı A.Timur Bayram da İlimizde yapılan çalışmalar ve faaliyetler teşkilatlar hakkında ülkü ocakları genel başkanına sunum yaptı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Genel Başkanı Sinan Ateş konuşmasında, Ülkü Ocakları’nın, Türkiye’nin geleceğinin mimarı ve mihmandarı olduğunu belirterek, Ülkü Ocakları’nın davasından bir adım sapmadan tekamül eden ve herkesi kucaklayan bir bakış açısıyla Türk milletini sonsuzluğa taşımaya ant içmiş kutlu kadrolar olduklarını söyledi.

“Geleceğin mimarları, gelecek nesillerin mihmandarları”

Türk ve İslam değerleriyle donanmanın fazilet, cesaret ve şuuruna ulaşmış vicdanlar olduklarını aktaran Ateş, “Türk milletini, şanlı mazisinden şerefli geleceğine taşımak, mukaddesatına sahip çıkarak mukadderata hakim olmak gibi şuurlu ve yüce bir vazifeye sahibiz” dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi “Geleceğin mimarları, gelecek nesillerin mihmandarları” olduklarını vurgulayan Ateş, kendilerine emanet edilmiş kutsal hazine vatana gözleri gibi bakıp, üzerine titreyip, milli ve manevi zenginlikleriyle tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim edeceklerini dile getirdi. Öte yandan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ülkücü bir gençlik yetişmesi hususunda Ülkü Ocaklarına rehberlik ettiğini ifade eden Ateş, Bahçeli’ye teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi