16 Nisan 2024 Salı

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

Başkan Aygün Vekilleri Ağırladı

AK Parti Milletvekilleri Ravza Kavakcı Kan, Abdullah Ağralı, Osman Ören, Rizgin Birlik ve Cengiz Demirkaya, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi

23 Ağustos 2019 Cuma 13:59
  Başkan Aygün Vekilleri Ağırladı

Derince’de hizmete sunduğu projelerle gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kendisini ziyaret eden konukları ile de bir araya gelerek temaslarını sürdürüyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak AK Parti İstanbul Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı Ravza Kavakcı Kan, Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Siirt Milletvekili Osman Ören, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya'yı konuk etti. Konuklarına projelerle ilgili bilgiler veren Başkan Aygün, gönül ve hizmet belediyeciliğini pekiştirdiklerini belirtti. Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyaretlerin sonunda milletvekilleri de Başkan Aygün’e ev sahipliği için teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 17 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri