BAŞKAN AYAZ,TANITIM VE BİLGİLENDİRME PROGRAMINA KATILDI

Nisa Yılmaz/Yazıkonak Belediye Başkanı  Aydın Ayaz, EOSB'de faaliyet gösteren Coca-Cola İçecek A.Ş.'nin düzenlediği 'Tanıtım ve Bilgilendirme Programı'na katıldı.

BAŞKAN AYAZ,TANITIM VE BİLGİLENDİRME PROGRAMINA KATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen programda  açıklamalarda bulunan Coca-Cola İçecek Türkiye Genel Müdürü Turgay Keskin, "Coca-Cola içecek olarak toplam 10 ülkede 25 fabrikamızla faaliyet gösteriyoruz. 400 milyonu aşan bir tüketici kitlesine hizmet verdiğimiz pazarlarda tüm faaliyetlerimizi şeffaflık, hesap verilebilirlik ve sürdürülebilirlik ilkesi çerçevesinde yürütüyoruz. Yalnızca finansal performansımızı değil, faaliyetlerimizden kaynaklanan tüm çevresel, ekonomik ve toplumsal etkilerimizi de şeffaf bir şekilde paylaşıyoruz. Bu çerçevede faaliyetlerimizi, ekonomik-sosyal etkimizi ve çevre performansımızı Elazığ Fabrikamızda sizlerle paylaşmak ve bu konulardaki değerli görüşlerinizi almayı amaçlamaktayız."dedi.

Sunumları ile katılımcılara bilgilendirmede bulunan Coca-Cola içecek yöneticileri, katılımcıların sorularını cevaplayıp fabrika gezisini gerçekleştirdiler.