son haberler

Başkan Argan’dan Kaymakama Pandemi Teşekkürü!

Yayınlanma Tarihi: 3 Haziran 2020 okunma

Başkan Argan’dan Kaymakama Pandemi Teşekkürü!
Gündem
0

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’e pandemi döneminde yürütülen başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

“Ünye Pandemi Sürecini Başarılı Atlatıyor”

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret etti. Dünya’nın koronavirüs salgını nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Argan Ünye’de bu sürecin üstesinden başarılı bir şekilde gelindiğini ifade ederek İlçe Hıfzısıhha Kurulu Başkanı görevi yürüten Kaymakam Güney’e teşekkür etti. Başkan Argan, “Tüm Dünya’yı etkileyen Koronavirüs salgını aynı şekilde ülkemizi de tehdit etti. Yaklaşık 2-2,5 aylık süre içerisinde devletimizin ve hükümetimizin aldığı tedbirler uygulanmak suretiyle Dünya ölçeğinde en iyi atlatan ülkelerin başında yer aldık. Bu anlamda da Ünye Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney’in önderliğinde ilçe Hıszısıhha Kurulu Başkanı sıfatıyla Ünye’de almış olduğu tüm kısıtlama ve yasaklamaların çok güzel yönetilmesinden dolayı duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek ve Kaymakamımız destek olmak amacıyla kendisini ziyaret etmek istedik. Hakikaten çok rahat ve çok güzel bir süreç geçti. Bu anlamda AK Parti Ünye ilçe teşkilatı olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Ünye’deki sorunların tamamına vakıf olan Kaymakamımızın Koronavirüs salgını ile ilgili gerek Vefa Sosyal destek Gurupları ile yaptığı sosyal desteklerle, gerek maske desteği ile gerekse diğer bir çok destek Ünye kamuoyu tarafından bilinmektedir. AK Parti Ünye ilçe teşkilatı olarak Kaymakamımızın her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyor, teşekkür ediyorum” dedi.

“Biz İnandığımızı Yaptık, Takdir Vatandaşlarımızındır”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Güney ise “AK Parti İlçe Başkanımız ve ilçe yönetimine bu nazik ziyaretleri ve kadirşinaslıkları için teşekkür ediyorum. Bizler hükümet politikalarını en güzel şekilde uygulayıp, vatandaşlarımızı en kestirme, en doğru şekilde uygulamak için. Ziyaretin nedenini bilmiyordum, beklemediğim, bana da sürpriz olan bir ziyaret oldu. Biz görevimiz olduğu için ve inandığımız için yaptık. Takdir vatandaşlarımızındır” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.