Başkan Aras Çiftçilerin Ve Eczacıların Gününü Kutladı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü ve 14 Mayıs Dünya Eczacılık Günü dolayısı ile bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Tarih: 18.05.2020 10:14 496
Başkan Aras Çiftçilerin Ve Eczacıların Gününü Kutladı

Aras’ın ilk durağı Bodrum Ziraat Odası oldu. Bodrum çarşı merkezindeki eczacıları da dolaşan Belediye Başkanı Aras, hem çiftçilerin hem de eczacıların gününü kutladı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan yardımcıları Emel Çakaloğlu, Tayfun Yılmaz ile birlikte 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Bodrum Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ve Bodrum Ziraat Odasını ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Aras, Bodrum Belediyesi olarak tarıma verdikleri önemi anlatarak yerel değerlere sahip çıkmanın önemine değindi. Belediye Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü olarak yapılan hizmetleri anlatan Aras, Bodrum Ziraat Odası ile koordineli bir şekilde bu çalışmaların devam edeceğini belirtti. Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç de Başkan Aras’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydederek, Bodrum Belediyesi’nin tarıma ve üreticiye verdiği desteği önemsediklerini ifade etti.

Başkan Aras, daha sonra Cevat Şakir Caddesinde esnafları ziyaret ederek, dilek ve isteklerini sordu. Pandemi sürecince sosyal mesafe başta olmak üzere tüm kurallara uyulmasının çok önemli olduğunu söyleyen Aras, çarşı merkezindeki eczaneleri de dolaştı.  14 Mayıs Dünya Eczacılık Günü’nü kutlayan Aras, eczacılara çiçek takdim ederek, “Sizleri kutluyor ve teşekkür ediyorum. Çok zor şartlarda hep beraber görev yapıyoruz. Siz de pandemi sürecinde büyük risk altında ve zor şartlar altında çalıştınız. Bizden bir isteğiniz olursa her zaman hazırız. Bu süreçte sizlere mümkün olduğunca destek vermeye çalıştık. Talebiniz olursa her zaman hazırız. Gününüz kutlu olsun” dedi.