Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, seçim öncesi Serdivan genelindeki kahve ziyaretlerine, 1 Kasım genel seçimlerinin ardından bu kez teşekkür etmek için devam ediyor.

Alemdar, Aralık Mahallesi’ndeki kahve ziyaretinde vatandaşlara çikolata ikram ederek, kendilerine genel seçimlere gösterdikleri ilgiden ve AK Parti’ye olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Alemdar, milletin 1 Kasımda sağduyu ve istikrar için AK Parti’yi tek başına iktidara taşıdığını belirterek, “Milletimiz bir kez daha ferasetini ortaya koymuş ve uzlaşıdan, demokrasiden, istikrardan yana olduğunu göstermiştir. 13 yıllık iktidarında Türkiye’yi kalkındıran ve söz sahibi yapan AK Parti’yi tek başına iktidar yaparak büyümeye, kalkınmaya ve atılımlara devam demiştir” diye konuştu.

Alemdar Serdivan’da seçimlere olan ilgiden dolayı tüm vatandaşlara tek tek teşekkür ettiğini dile getirerek; “1 Kasım’da her şeyin üzerinde olan iradenizi yansıtmak için sandıklara gittiniz ve yine son kararı sizler verdiniz. Öncelikle sandıklara gösterdikleri ilgiden ve katılımlarından dolayı tüm Serdivanlı hemşehrilerime teşekkür ederim. Seçim öncesi sizlerle burada bir araya gelmiştik. Bugün de yine sizlere teşekkür etmek için buradayız. Bir kez daha 1 Kasım genel seçimlerinin başta Serdivanımız olmak üzere şehrimize, ülkemize ve Balkanlardan Ortadoğu’ya kadar tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.